Ana SayfaDedikoduKemal Doğulu'dan Açıklamalar

İlgili Postlar

Kemal Doğulu’dan Açıklamalar

Son olarak ‘Doya Doya Moda’ adlı programda jüri üyeliği yapan, modacı ve DJ Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde Bebek’te bir mekanda sahne aldı. DJ kabinine geçmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül’ün yeni projesi için imaj danışmanlığı yaptığını açıkladı. Kemal Doğulu’dan açıklamalar geldi. Heyecanlı olduğunu dile getiren ünlü isim, dizi hakkında ser verip sır vermedi.

Kemal Doğulu’dan Açıklamalar

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen Kadir Doğulu, geçtiğimiz aylarda modacı olmanın daha ağır bastığını belirterek, “DJ’lik mesleğini de seviyorum ama moda benim hayatımın her yerinde var” açıklamasını yapmıştı. “İnsanların kıyafetlerine bakıyorum; ‘şık mı, rüküş mü?’ diye çok inceliyorum” diyen 42 yaşındaki Doğulu, sokakta yürüyen insanlara bu konuda eleştiriler yaptığını söylemişti.

Çeşitli mekanlarda sahne alan Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde Bebek Chan adlı mekanda sevenleriyle buluştu. DJ kabinine geçmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, “Her hafta burada sahne alıyorum. Bu sefer de 30 Ağustos için sahnedeyim. Bayrama yakışır eğleneceğiz” dedi. Muhabirlerin “Siz neler yapıyorsunuz bunun dışında?” sorusuna da yanıt verdi.

“Her Gün Çalışıyorum”

Doğulu, “Her gün çalışıyorum. Her gün işim var. Bir yandan da dijital platform için. Bir yandan da kardeşim Kadir ile Neslihan’ın oynadıkları proje için imaj danışmanlığı yapıyorum. Kadirlerin dergi çekimleri başladı. Şimdiden tüyo veremem ama uzun yıllar sonra karı koca bir projede başrol oynuyorlar. Biz de heyecanlıyız. Çok güzel bir dizi geliyor. Heyecandan tırnaklarınızı yiyeceksiniz öyle söyleyeyim” dedi.

Yıllar Sonra Aynı Dizide Rol Alacaklar

Öte yandan son olarak ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide rol alan Neslihan Atagül, 2013-2014’te yayınlanan ‘Fatih Harbiye’de tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve 2016’da nikâh masasına oturduğu Kadir Doğulu ile sekiz yıl aradan sonra başrolü paylaşacakları ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin setinde buluşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Etiler’de görüntülenen güzel oyuncu, ayaküstü basın mensuplarının soruları yanıtlamıştı. Atagül, “Çekimler yakın zamanda başlayacak, ben şimdi konuyla alakalı bir şey söylemeyeyim” demişti.

Yıllar sonra eşi Neslihan Atagül ile tekrar aynı seti paylaşacak olan Doğulu, daha önce yeni projeyle alakalı; “Çekimlere başlamaya az kaldı, temmuzun ilk haftası sete çıkarız, eylül gibi de tahmini yayınlanır dizimiz” demişti.

Kemal Doğulu kimdir? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler