Ana SayfaÜnlülerKemal Doğulu'dan "Bodrum Suları" şarkısına yeni yorum

İlgili Postlar

Kemal Doğulu’dan “Bodrum Suları” şarkısına yeni yorum

Kemal Doğulu, sözü ve müziği Sıla’ya ait olan “Bodrum Suları” şarkısına yaptığı yeni yorum ile dinleyici karşısına çıktı. Televizyon programlarının sezon finaline girmesi ve yaz sezonunun başlaması ile birlikte yaz sezonunda konser vererek ve yeni şarkılar üretmeyi seçen Kemal Doğulu’dan “Bodrum Suları” şarkısına yeni yorum geldi.

Kemal Doğulu’dan “Bodrum Suları” şarkısına yeni yorum! Cep telefonuyla klip çektiler…

Kemal Doğulu, söz ve müziği yakın arkadaşı Sıla’ya ait olan “Bodrum Suları” şarkısına yönetmen Ece Şamlı ile birlikte klip çektiler.  Daha önce Sıla’nın sesinden dinlediğimiz “Bodrum Suları” şarkısına Kemal Doğulu kendi yorumunu katarak seslendirdi.  Klipte Bodrum’un eşşiz manzarası ve güzellikleri yer alıyor.

Doğal güzellikler arasında çekimi gerçekleştirilen klip cep telefonu kamerası ile çekime alındı. Televizyon programlarının sezon finali yapması ile ya da sona ermesi ile yaz dönemini sahne alarak ve yeni şarkılar yazarak geçiren ünlü sanatçı, büyük bir merakla beklenmekte.  Sıla’dan sonra “Bodrum Suları” şarkısının Kemal Doğulu tarafından söylenilmiş halini sevenleri büyük bir heyecanla bekliyor.

Kemal Doğulu kimdir? 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler