Ana SayfaÜnlülerMetin Çekmez'den sevenlerini üzen haber!

İlgili Postlar

Metin Çekmez’den sevenlerini üzen haber!

Uzun bir süredir kanserle mücadele eden 76 yaşındaki tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez hayatını kaybetti. Usta oyuncu uzun zamandır kanserle mücadele halindeydi, sevenlerini yasa boğdu. Metin Çekmez’den sevenlerini üzen haber!

Uzun zamandır tedavi görüyordu!

Bir süredir kanserle mücadele halinde olan Mehmet Çekmez kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’nde vefat etti. Usta oyuncu Mehmet Çekmez sevenlerini yasa boğdu. Mehmet Çekmez’in vefat haberini alan ünlü isimler sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdiler.

Usta oyuncu Metin Çekmez hayatını kaybetti…

Ünlülerin sosyal medya paylaşımlarından bazıları:

Ahu Sungur: “Metin abiciğim çok kral adamdın… Sohbetlerimiz hep aklımda. Seninle karşılıklı oynamak benim için şerefti… Babacan tavrın gönüllerde taht kurardı. Mekanın cennet olsun çok üzgünüm.”

Cem Davran: “Ah Metin abim, güzel abim. Nur içinde yat Darülbedayi’nin şık delikanlısı.”

Yeliz Şar: Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Mehmet Çekmez’den sevenlerini üzen haber!

Usta oyuncu ile “Süper Baba” dizisinde rol alan Eray Demirkol,
“Güle güle Metin Çekmez… Sümer Tilmaç’a Suna Pekuysal’a Abdullah Yüce’ye İhsan Devrim’e Aytaç Yörükaslan’a selam söyle bizlerden. Çok üzgünüm…” cümleleriyle üzüntüsünü paylaştı.

Oyuncular Sendikası “Meslektaşımız Metin Çekmez hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun” cümleleriyle üzüntüsünü bildirdi. Metin Çekmez’den sevenlerini üzen haber! Tüm sevenleri yasa boğuldu…

Metin Çekmez kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler