Ana SayfaDedikoduUfuk Beydemir İpek Yazıcı İlişkisinde Sürpriz Gelişme

İlgili Postlar

Ufuk Beydemir İpek Yazıcı İlişkisinde Sürpriz Gelişme

Bir süredir mutlu bir birliktelikleri olan Ufuk Beydemir ve İpek Yazıcı ilişkisinde sürpriz gelişme yaşanadı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift ilk kez sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaştı. İşte detaylar;

Ufuk Beydemir Aşk 101’in Güzel Oyuncusu İle Aşk Yaşıyor

Aşk şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ufuk Beydemir geçtiğimiz sene gönlünü güzel oyuncu İpek Yazıcı’ya kaptırdı. Netflix’in sevilen yerli yapumlarından olan Aşk 101 adlı dizisi ile yıldızı birden parlayan genç yetenek İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir’in yeni bir aşka yelken açtığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medya hesabından dünyaca ünlü sevgilisi Ufuk Beydemir ile bir pozlarını yayınlayan güzel oyuncu aşkını ilan etmişti.

Ufuk Beydemir Kimdir?

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

Aralarındaki Yaş Farkı Hemen Dikkat Çekti

İkili ilişkilerini sosyal medyada ilan ettikten sonra yaş farkı haberleriyle gündeme gelmeye başladı. 28 yaşındaki ünlü şarkıcının 19 yaşındaki genç oyuncuyla birlikte olması bir kesimin tepkisini çekse de çiftin sevenlerinden büyük destek geldi. İkilinin sevenleri fotoğrafın altına aşkın yaşı olmadığını hatırlatan yorumlar yapmayı es geçmedi.

Ufuk Beydemir İpek Yazıcı İlişkisinde Sürpriz Gelişme

Gönlünü Ufuk Beydemir’e kaptıran İpek Filiz Yazıcı’dan romantik pozlar geldi. Son dönemin parlayan yıldızlarından olan Yazıcı, sevgilisi Ufuk Beydemir’le aşk karelerini yayınladı. Oyuncu, şarkıcı sevgilisiyle üç pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ufuk Beydemir 14 Ay Sonra Yeniden Zirvede!

Mutlu anlarını yayımlayan Yazıcı fotoğradın altına kalp emojisi koydu. Oyuncuya kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum yağdı.

Aşk 101 2. Sezon’u Başlıyor

Yazıcı’nın, Beydemir’i kalbine etiketlemesi dikkat çekti. Beydemir bu duruma espirili bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcı farklı kareyi paylaşarak, “Hanımcılık” diye yazdı. İkilinin fotoğraflarını ise oyuncunun kardeşi Duru Yazıcı çekti. Bu durum çiftin birbirini ailesiyle de tanıştırdığını ortaya çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler