Ana SayfaDedikoduAşk Mantık İntikam Dizisine RTUK'ten Ceza

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam Dizisine RTUK’ten Ceza

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi bugün sürpriz bir cezayla karşılaştı. Aşk Mantık İntikam dizisine RTUK’ten ceza geldi. Peki dizi neden ceza aldı? Dizi yayından kaldırılacak mı? İşte detaylar;

Aşk Mantık İntikam Dizisi Kadorsu

Aşk Mantık İnkitam dizisinin başrollerini; İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Günay KaracaoğluZeynep KankondeSüleyman AtanısevMehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül UlusoyTarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisine RTUK’ten Ceza

Fox TV ekranlarında yayımlanan sevilen romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’a RTÜK’ten ceza geldi. İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerini oynadığı Aşk Mantık İntikam için para cezası ve program durdurma yaptırımı uygulandı.

Cezanın nedeni ise “Aşk Mantık İntikam” dizisinde toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olması olduğu açıklandı. Yayıncı kanala üst sınırdan idari para cezası ve program durdurma yaptırımı uygulandı.

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan İnadından Vazgeçiyor!

Dizinin detayları henüz netleşmedi. Aşk Mantık İntikam dizisi, Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlandı.

Orjinal dizinin konusu; Na Ae-ra ailesinin restoranında çalışırken, memuriyete girmek için okuyan mühendislik yüksek lisans öğrencisi olan Cha Jung-woo’ya aşık olur . Na Ae-ra evlenmek ister ve Jung-woo ile evlenirler.

Jung-woo, bir iş fikri olduğu için işini bıraktığını duyurur. Jung-woo’nun işleri başarısız olmaya devam eder ve Ae-ra birden fazla işte çalışarak onları ayakta tutmak için mücadele eder. Ailenin tek geçimini sağlayan kişi olmanın ve yoksulluk içinde yaşamanın stresinden gizlice düşük yapan Ae-ra, dört yıllık evliliğin ardından Jung-woo’dan boşanır.

Boşanmadan üç yıl sonra, Ae-ra, Jung-woo’nun inanılmaz derecede başarılı ve zengin olduğunu ve evlilikleri sırasında tahakkuk eden borçları ödemeye devam ettiğini keşfeder. Macera ise Ae-ra’nın intikam için planlar yapmasıyla başlar ve Jung-woo, zengin olduğu için Ae-ra’nın onu geri istediğine inanır.

Aşk Mantık İntikam dizisi, orjinal diziye ne kadar bağlı kalacak bilinmez. Yaz aylarında büyük bir beklenen ile izleneceği tahmin edilen dizi, 11 Haziran Cuma günü Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler