Ana SayfaKimdirMehmet Korhan Fırat Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Korhan Fırat Kimdir?

Şefkat Tepe dizisinde keskin nişancı  Şahin rolüyle tanıdığımız yakışıklı oyuncu Mehmet Korhan Fırat’ı yakından tanıyalım…

Hayatı Ve Yer Aldığı Projeler

26 Ağustos 1988 Erzincan doğumlu olan oyuncunun boyu 1.82 cm. Küçük yaştan itibaren oyuncu olmayı kafasına koyan ve eğitimini bu hedef doğrultusunda ilerleten Mehmet Korhan Fırat lise yıllarındaki başarısının ardından hızlı bir şekilde oyunculuk için adımlar atmıştır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Bu okuldan mezun olduktan sonra şehir tiyatrolarında sahneye çıkan oyuncu ilk olarak hayatımıza Samanyolu TV’de yayınlanan Şefkat Tepe dizisiyle girdi. Dizide Aslı karakteri ile büyük bir aşk yaşayan Mehmet Korhan Fırat, ilk dizisiyle izleyicinin gönlünde taht kurmayı başardı. Fırat, sosyal medyadan ve magazincilerden uzak bir yaşamı tercih ederek, çok göz önünde bulunmayı sevmiyor.

Dizi yeni sezonunda ismini Sungurlar olarak değiştirmiş, Şahin karakteri de gitmiş, nedeni ile ilgili izleyiciye bilgi verilmemiştir.Samanyolu televizyonun teröre destek vermesi sebebi ile kapatılmasının ardından Mehmet Korhan Fırat’da işsiz kalmış ve yeni bir projede yer alamamıştı. Bir dönem adından ciddi anlamda söz ettiren Ekip 1 dizisinin kadrosunda da yer alarak yine başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren oyunculardan birisi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.  Orhan Bıyıklı, Serkan Kuru, Murat Parasayar ve Engin Yüksel gibi isimlerin yer aldığı proje uzun bir süre devam etmiş ve sonrasında final yapmak durumunda kalmıştır.

İzleyici ise dört gözle Mehmet Korhan Fırat’ın yeni projesinin ne olacağını merak ediyordu. Sonunda Limon Film’in sahibi Hayri Aslan, Mehmet Korhan Fırat’ı yeni dizisi Savaşçı’ya dahil etti.

Savaşçı Dizisinde Başrol Oyuncusu Olarak Yer Aldı

Askeri bir dizi projesi olarak proje izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Dizinin kadrosunda Berk Oktay, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli ve Yıldız Çağrı Atiksoy  gibi ünlü isimlerde yer almıştır. Oyuncu, reytingleriyle adından söz ettiren dizilerde yer almamasına rağmen yakışıklılığı ve oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Gerçek yaşamında sakin karakteriyle bilinen Mehmet Korhan Fırat, bir dönem internet üzerinde de en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştur. Oyuncu, Bizim Hikaye dizisinde Tufan rolünü canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Projeler

Savaşçı

Şefkat Tepe

Ekip 1

Küçük Gelin

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler