Ana SayfaKimdirMesut Can Tomay Kimdir?

İlgili Postlar

Mesut Can Tomay Kimdir?

Oyuncu ve Vine fenomeni Mesut Can Tomay kimdir? Yetenek Sizsiniz, Kördüğüm, Heredot Cevdet Saati, Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi TV yapımlarının yanı sıra Maide’nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi sinema filmlerinde roller almış olan genç oyuncu Mesut Can Tomay kimdir? Kaç Yaşındadır?

Mesut Can Tomay, 2 Haziran 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. İkizler burcudur. İlk kez; 2011-2012 yılları arasında, Show TV’de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katılarak sempatikliği ve taklit kabiliyetiyle dikkatleri çekmiştir. Yarışmada, yarı finale kadar yükselmiş ve büyük başarı kazanmıştır. Aynı yıl, Show TV’de Türk’ün Uzayla İmtihanı adlı komedi tarzı dizi filmde “Tarkan” karakteri ile rol almıştır. Bu dizi filmle de büyük beğeni toplayan Tomay, sosyal medyadaki vine videolarıyla da geniş kitlelere ulaşmıştır.

Vine Fenomeni Mesut Can Tomay

En son, 2016 yılında “Kördüğüm” dizisinde “Tamirci Çırağı İsmail/İsot” karakteriyle rol almış ve yine oyunculuk performansı beğeniyle izlenmiştir. 2017 yılında ise başrolünde Ezgi Mola’nın bulunduğu “Maide’nin Altın Günü” adlı komedi tarzı sinema filminde rol almıştır.

Mesut Can Tomay Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

Kördüğüm (2016-FOX TV-İsmail/İsot), Heredot Cevdet Saati (2015-TRT 1-Çaycı), Hom Ofis (2014-TV 8-Mertcan), Gönül Hırsızı (2013-TRT 1-Necdet), Türk’ün Uzayla İmtihanı (Ha Babam Uzay-2012-Show TV-Tаrkаn Yıldırım)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

Maide’nin Altın Günü (2017), Yolsuzlar Çetesi (2016), İkinci Şans (2016-Mahmut), Mc Dandik (2013-Mc Hela)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler