Ana SayfaDedikoduUfak Tefek Cinayetlerin Şifresi Çözüldü Mü?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetlerin Şifresi Çözüldü Mü?

Dizide izleyici kimin öldürüldüğünü ve katil zanlısının kimliğini merak ediyor. Sevilen dizinin her yeni bölümünde yaşananlara bir yenisi ekleniyor. Ancak merak edilen sorunun cevabı Sarmaşık Vakası panosunda gizli.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ‘un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler, dört kadın ve dört adam arasındaki karanlık sırları anlatıyor..Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldürüldü, katil zanlısı kim? sorularının cevabı Sarmaşık Vakası panosunda gizli. İşte herkesin merak ettiği cevapların yazdığı o panoda dikkat çeken detaylar:

-Dizi kahramanlarının pano üzerindeki fotoğraflarının yanlarına yapıştırılmış notlar ön plana çıkıyor. Edip ve Pelin 5 not ile başı çekerken onları, 4 notla Oya ve Merve, 3 not ile Serhan takip ediyor. Diğer karakterlerin yanında sadece 1’er not olması öne çıkıyor.

-Serhan’ın iplerle işaretlenen ilişkiler yumağında bağlantısı en fazla kişi olarak ön plana çıkması, onu Oya ve Arzu’nun takip etmesi dikkat çekiyor

-Mehmet’in sevgilisi plates hocası Burcu’nun fotoğrafının üstendeki “Olay yerindeydi” notu öldürülenin o olmadığı gösterse de hemen altındaki ‘Neden?’ yazılı not katil olabileceği yönünde akıllarda soru işareti bırakıyor.

– Oya’nın altındaki notta “Aslında kim?” yazması dikkat çekiyor. Kimliğinden şüphe edilen Oya’nın fotoğrafının altında kaza yapmış otomobille onun yanarken çekilmiş olay yeri fotoğraflarının olması, ilerleyen bölümlerde yaşanacak olası bir trafik kazasını işaret ediyor.

-Arzu ve Mehmet ile ilgili fotoğrafların altında deniz kenarındaki bir uçurum ve halıya sıçramış kan izleri gelecek bölümlerde yaşanabilecek kanlı bir olayı işaret ediyor.


-Pelin ve Taylan fotoğrafları panoda en üstte olmalarıyla ön plana çıkıyor. Ancak etraflarındanki fotoğrafların ve bağlantıları azlığı dikkat çekiyor.

-Serhan’ın fotoğrafının altındaki kalemler ve ‘iş çıkışı’ notu ise dizinin ilerleyen bölümlerde yaşanabilecek bir ipucu olarak ön plana çıkıyor


-Panonun en üstünde olay yeri gibi duran haritada Flora Evleri’nin işaretlenmiş olması ve yanındaki şüpheli notu dikkat çeken başka bir detay oldu.

Oldukca fazla ilgi gören Ufak Tefek Cinayetler dizisi sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor ve her ayrıntısı adeta dikkatle inceleniyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler