Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz İle Furkan Andıç Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz İle Furkan Andıç Aşk Mı Yaşıyor?

Sevilen genç güzel ve yakışıklı oyuncular için ortaya atılan iddia şaşırttı..

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Okan Can Yantır’dan ayrılan Çukur’un Sena’sı Dilan Çiçek Deniz meslektaşı Furkan Andıç ile birlikte olduğu iddia edildi.

Bodrum Masalı ardından Çukur dizileriyle ekranda boy gösteren Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde Okan Can Yantır’dan ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Dilan Çiçek’in adı ilk olarak oyuncu Birand Tunca ile anılmıştı.

Bebek’te yeni bir ev kiralayan Deniz, yeni ev alışverişini erkek arkadaşıyla yapmış hatta ikilinin o evde birlikte yaşamayı planladığı da öne sürülmüştü.
İddialar ise Dilan Çiçek Deniz’in Birand Tunca ile çıktığı mobilya alışverişinden bir kareyi Instagram’da paylaşmasına dayandırılmıştı.

İddialar ise Dilan Çiçek Deniz’in Birand Tunca ile çıktığı mobilya alışverişinden bir kareyi Instagram’da paylaşmasına dayandırılmıştı.

Bu iddiaların ardında ise Deniz ile Furkan Andıç, önceki akşam Emirgan’daki “Gizli Kalsın” isimli mekanda sabaha kadar sarmaş dolaş eğlendiği öne sürüldü.

İddialara göre “Meryem” dizisinin oyuncusu Furkan Andıç ile Deniz ayak üstü sohbet sonrası müziğin ritmine kendilerini bıraktı. Birbirlerine telefon numaralarını verdikten sonra mekandan ayrıldılar. Dilan Çiçek Deniz, evde tek başına yaşayacağını söyleyince ev sahibi klasik söylemle “Bekara ev yok” dedi. Bu durum Dilan Çiçek Deniz’i çok şaşırttı.

Çıkan bu haberler henüz herhangi bir taraf tarafından doğrulanmadı yada yalanlanmadı. İki tarafında sevenleri ikili hakkında çıkan bu haberlere sevinmiş durumdalar. Çünkü ikiliyi biribirine oldukça yakıştırmışa benziyorlar sevenleri. Bu yüzden hayranları şimdiden mesajlar atarak bu birlikteliğin gerçek olmasını dilediklerini yazıyorlar ünlü oyuncalara…

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

DİLAN DENİZ ÇİÇEK KİMDİR?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler