Ana SayfaDedikoduEmina Sandal Konuştu

İlgili Postlar

Emina Sandal Konuştu

Mustafa Sandal ile boşanacakları konuşulan Emina Sandan dekorasyon mağazası çıkışında “Boşanma davası gibi bir durum söz konusu değil” dedi.

Mustafa Sandal ile ev dekorasyonuna aşırı harcamalar yaptığı için boşanmaaşamasına geldikleri iddia edilen Emina Sandal Etiler’deydi. Magazin basınının  haberine göre, bir dekorasyon mağazasında görüntülenen şarkıcı, “İşim gücüm yok, evin duvarını mı kıracağım?” dedi.

Emina Sandal’a geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşımın ‘Mustafa Sandal’a bir gönderme’ olup olmadığı soruldu.

Ünlü şarkıcı yanlış anlaşıldığını belirtip şunları söyledi. ‘Ben şu anda ne yapsam her şey Mustafa’ya yorumlanıyor. Aslında bakarsanız benim çok güzel bir hayran kitlem var onlar için paylaşıyorum. Her erkeğin kadına saygı ve sevgi göstermesi gerekiyor” dedi.

Sandal, parmağında alyans olmamasıyla ilgili, “Hiç yüzük takmadım, sorular hoş değil” açıklamasını yaptı.

EMİNA SANDAL SON OLARAK ŞUNLARI PAYLAŞMIŞTI

Mustafa Sandal ile boşanacakları iddia edilen Emina Sandal’ın son Instagram mesajı eşine mesaj olarak yorumlandı. Sandal önceki yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Gerçek bir adam kadını asla incitmez. Bir kadını ağlattığında çok dikkatli ol. Çünkü Allah onun gözyaşlarını sayar. Kadın, erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında, korunsun diye… Kalp hizasında sevilsin diye…”

Ayrılık iddiaları sonrası Sandal, Instagram’da oyuncu Heath Ledger’a ait bir sözü paylaşmıştı:

“Hayattaki en büyük hatalarımdan biri, insanların benim onlara gösterdiğim sevgiyi bana göstereceklerine inanmaktı” sözlerinin yer aldığı bu paylaşım sıkıntılı giden ilişkiye ve Mustafa Sandal’a gönderme olarak yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler