Ana SayfaDedikoduCan Yaman Ve Sevgilisi Ayrıldı

İlgili Postlar

Can Yaman Ve Sevgilisi Ayrıldı

Birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği geceye katılan Bestemsu Özdemir ‘ayrılık’ açıklaması yaptı. ‘Martıların Efendisi’ filminin galası dün akşam yapıldı.

Uzun süredir oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan Bestemsu Özdemir dün akşam ‘Martıların Efendisi’ filminin galasına tek başına katıldı. Hemen hemen bütün galalara sevgilisi Can Yaman’la giden güzel oyuncu ilişkilerinin bittiğini söyledi.

BESTEMSU

Özdemir ‘Bu filmde yer almayı çok istedim. Yapım şirketi TMC’ye gittim. Mehmet hocayı görüp ‘bana rol yok mu’ diye sordum. . Fazla kadın castı yoktu bir daha ki sefere inşallah bu kadro ile oynamak isterdim” dedi.

“ÜZERİNE KONUŞACAK BİR ŞEY YOK”

Sevgilisi Can Yaman’ı soran muhabirlere ayrıldıklarını söyleyen oyuncu, “Can Bey’i artık sormuyoruz, üzerine konuşacak bir şey yok. İki tarafta ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık…” ifadelerini kullandı.

CAN YAMAN DAHA ÖNCEKİ ROPÖRTAJINDA KISACA ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ

Bebek’te hukuk büronuz var. Hukuk şu an hayatınızın neresinde?

Eğitimini aldığım avukatlık mesleğine çok saygı duyuyorum ama oyunculuk şu anda daha ağır basıyor. İkisi birlikte yapılabilecek işler değiller maalesef. Ancak iki avukat arkadaşımla Bebek’te ofis açtık. Böylece arka planda kalsam da tam olarak meslekten kopmamış oldum.

Oyunculuğa geçmeniz nasıl oldu?

Avukat olarak çalıştığım dönemde, oyuncu bir arkadaşımla tatile gitmiştim. Tatilde şu an menajerliğimi yapan Cüneyt Sayıl ve İlker Bilgi ile tanıştım. Aklımda zaten oyunculuk yapmak vardı. Bu rastlantı sonrası işi ciddiye almamın doğru olacağına inandım. Cüneyt Sayıl’dan oyunculuk eğitimi almaya başladım. Eğitimim devam ederken ‘Gönül İşleri’ndeki Bedir rolü için teklif geldi. Böylece oyunculuk kariyerim başlamış oldu.

Sosyal medyada herkes sizi ‘Bay omuz’ olarak adlandırıyor. Düzenli spor yapıyor musunuz?

‘Bay omuz’ sıfatını birkaç yerde ben de okudum. Çocukluğumdan beri sporun birçok dalını denemiş olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Hâlâ setten zaman kaldıkça spor yapmaya devam ediyorum.

CAN YAMAN KİMDİR?

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler