Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'den Avlu'ya Flaş Transfer!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’den Avlu’ya Flaş Transfer!

Ufak Tefek Cinayetler’den Avlu’ya flaş transfer! Star Tv’nin çok sevilen dizisi Avlu’ya, Ufak Tefek Cinayetler kadrosundan yapılan transfer, izleyiciyi heyecanladırdı. Ufak Tefek Cinayetler’deki başarılı performansıyla geçtiğimiz yıla damgasını vuran ünlü isim, hangi karakteri canlandıracak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Avlu Dizisi Oyuncuları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Ettiler!

Ufak Tefek Cinayetler’den Avlu’ya flaş transfer!

Ufak Tefek Cinayetler’den Avlu’ya flaş transfer! Star Tv’de her Perşembe akşamı yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Avlu dizisi, flaş transferiyle gündem oldu.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Avlu dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Ushan Çakır dahil oldu.

En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ikinci sezon bölümünde ekranlarda yer alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Ushan Çakır, Avlu dizisinde canlandıracağı karakter ile bütün dengeleri değiştireceğe benziyor.

Ushan Çakır, 32. bölümden itibaren Avlu dizisiyle ekranda olacak.
Ushan Çakır, 32. bölümden itibaren Avlu dizisiyle ekranda olacak.

2018’de Türkiye’nin En Çok Beğenilen Dizi Ve Dizi Oyuncuları Belli Oldu!

Kadroya yeni katılan Uslan Çakır’ın canlandıracağı Tolga Komiser kimdir?

İzleyici tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen oyuncu Ushan Çakır, Avlu dizisinde Tolga Komiser rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Her davaya kendisini adayan bir karakter olan Tolga Komiser, ele avuca sığmayan karakteriyle dikkat çeken bir ekip lideri. Var olan kuralları kendisine göre baştan şekillendirmeyi seven Tolga Komiser; bağımsız ruhlu, ağzı iyi laf yapan, esprili ve komik bir insan. Muzip bir tip olmasının yanında kadınlara pek güvenmeyen karakteri de bir dikkat çeken özelliklerinin arasında yer alıyor.

Avlu dizisinde Ushan Çakır’ın canlandıracağı Tolga Komiser karakteriyle birlikte dizideki bütün olayların yeniden şekilleneceği kulislerde konuşulurken, Ushan Çakır dizide 32. bölümden itiberen izleyicisi ile buluşacak.

Avlu dizisinin 31. bölümünde neler oldu?

Yayınlandığı her hafta reyting rekorları kıran Avlu dizisinin geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan son bölümünde Azra’nın özgür bir insan olarak cezaevine gelmesi dikkat çekti. Azra Deniz ile hasret giderirken, Zerrin onu yeniden hapse sokmak için and içti.

Star TV ekranında yayınlanan Avlu dizisi her Perşembe günü sat 20:00’de izleyici karşısına çıkıyor.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler