Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid Dizisinin 76. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid Dizisinin 76. Yeni Bölüm Fragmanı Geldi!

Payitaht Abdülhamid dizisinin 75. bölümü 22 Şubat Cuma akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Payitaht Abdülhamid’in 75. bölümde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid’in 76. yeni bölümde bölümde neler yaşanacak, izleyenleri neler bekliyor? Payitaht Abdülhamid dizisinin bu bölümünde önemli konular ve etkili sahneler vardı. Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümünde neler yaşanacak ve dizi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümünde neler yaşanacak?

TRT1’in herkes tarafından sevilen ve merakla izlenen dizisi Payitaht dizisinde Bülent İnal ve Özlem Conker başrollerde yer alıyor. Dizinin 76. yeni bölümü ise 1 Mart Cuma akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Peki Payitaht dizisinin yeni bölümde neler yaşanacak diyorsanız yeni gelen fragmandan yeni bölüme dair tüyolar öğrenebilirsiniz.

Payitaht Abdülhamid’in 75. bölümde neler yaşandı?

Payitaht Abdülhamid’in 75. bölümde neler yaşandığını hatırlayacak olursak; Abdülhamid haşin yüzünü nihayet ikili oyunların ustası Vembery’e gösterir. Vembery son oyununu oynar ve tarafını seçer. Bunlar yaşanırken; Rothshild’den sonra idareyi ele almaya hazırlanan Fuat, izleyenleri şoke eder ve koltuğunda uzun süre oturamaz. İzleyenlerin de şaşırdığı anlardan biri; Rothshild’in arkasında bıraktığı veliaht hepsini şaşırtır.

TRT1’in sevilen dizisi Payitaht dizisinde 75. bölüme damga vuran olay; Şer ittifakının ilk hamlesi paşalarıyla Abdülhamid’in bağını koparmaktır. Paşalarının arasında hiç istenmeyen Jön Türklere destek veren birinin olması Abdülhamid’i istemediği bir karar almaya iter. Serhafiye Ahmet Celalettin Paşa’yı göreve çağırır. Bülent İnal ve Özlem Conker başrollerde yer aldığı dizide; Sarayda işler artık eskisi gibi olmayacaktır. Dizide dikkatlerin paşanın üzerinde toplandığı esnada; Ahmet Celalettin Paşa’nın ilk vazifesi ihanet eden paşayı bulmak olur. Araştırmaları sonucu bulduğu isim Abdülhamid’i yıkar. Joris mahalleyi almak ve ardından Halil Halid’i saf dışı bırakmak için uğraşırken, Halil Halid de Joris’e kumarhaneyi kapattırmak için hamleler yapar. Kumarhanedeki büyük gününde Joris’i kendi silahıyla alt eder. Mahmut Seniha’nın gidişiyle acı çekerken ve bunun yanında Şivenaz’ın dayısı da Bidar’a tüm yaşananları bir bir itiraf etmek niyetindedir… Şivenaz ne kadar uğraşsa da kendisiyle ilgili gerçeklerin Sultan’ın eline ulaşmasına mani olamayacaktır. Şivenaz hakkındaki gerçekler açığa çıkınca ne olacak? Jorris’in sevdiği adamları farklı karakterler olan; Halil Halid ve adamları için mahallede hazırladığı acımasız tertip ne? Abdülhamid’e ihanet eden paşa kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler