Ana SayfaDizilerAvlu Dizisi Oyuncuları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Ettiler!

İlgili Postlar

Avlu Dizisi Oyuncuları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Ettiler!

Avlu Dizisinin yönetmeni ve oyuncuları Adalet Bakanlığının izniyle, Kurum Müdürü ve Kurum Doktoru ile yapılan bir toplantıya katıldılar. Daha sonra ceza evini gezdiler. Avlu Dizisi oyuncuları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ettiler.

 Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu Dizisi Oyuncuları Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Ettiler!

Avlu Dizisinin yönetmeni ve oyuncuları Adalet Bakanlığının izniyle, Kurum Müdürü ve Kurum Doktoru ile yapılan bir toplantıya katıldılar. Daha sonra ceza evini gezdiler. Avlu Dizisi oyuncuları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ettiler.

Dizinin yönetmeni Yüksel Aksu ile Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece’nin de bulunduğu oyuncular, ilk olarak Bakanlık Müşaviri Tacettin Ural, Cezaevi Savcısı Fuat Arı, Kurum Müdürü Nedim Elbistan, Kurum Doktoru Nurten Aydıner ile yapılan bir toplantıya katıldı.

Toplantıda, Cezaevi Savcısı, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun modern cezaevi olduğunu, Ceza infaz kurumunun yerleşkesi, alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgiler verdi. Fuat Arı, tutukluların çocukları için kurulan kreşin de hizmet verdiğini belirtti.Savcı Arı, cezaevinde yoga, ebru, takı tasarım, giyim, halk oyunları olmak üzere 23 farklı alanda kursların olduğunu, tekstil atölyesinde de hükümlülerin üretime katıldığını belirtti.

Toplantının ardından oyuncular, eğitim kurslarının verildiği alanları gezerek, tekstil atölyesinde bir araya geldikleri hükümlülerle sohbet ettiler. Kütüphanede de incelemelerde bulunan dizisi ekibi, açık ve kapalı görüş alanlarını da incelemede bulundular. Gezi sonunda oyunculara hükümlü ve tutukluların yaptığı takılar hediye edildi.

Cezaevinde insani hizmetlerin sunulması bizi mutlu etti!

Dizide, Kudret karakterini canlandıran oyuncu Nursel Köse ise ezberden oynamak istemediklerini, doğruları yerinde görmeyi amaçladıklarını söyledi. Cezaevini daha önce de gezdiğini söyleyen Köse, Sosyal faaliyetleriyle, kreşi ile Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu örnek bir cezaevi olduğunu, Hükümlüler kendilerini görünce çok mutlu olduklarını, Cezaevinde insani hizmetlerin sunulması bizi çok mutlu etti dedi.

Dizi oyuncularından Hülya Şen, gezi sırasında duygulandığını ifade ederek, bütün kadınlarımızı Allah kurtarsın dedi. Oyuncu Görkem Mertsöz ise yaptıkları işin gerçek hayattaki boyutunu görmenin kendisini etkilediğini söyledi. Çiğdem Sarıhan Benli ise,dizi çekiyoruz gerçeği görmüş olduk dedi. Dizide infaz ve koruma memurunu canlandıran Hüseyin Turunç, oyunculuk anlamında faydalanacakları izlenimler edindiklerini belirtti.

2018’de Türkiye’nin En Çok Beğenilen Dizi Ve Dizi Oyuncuları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler