Ana SayfaÜnlülerTuğba Özay'ın Fotoğrafını Gören Hayranları Korktu

İlgili Postlar

Tuğba Özay’ın Fotoğrafını Gören Hayranları Korktu

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla her zaman gündemde kalmayı başaran Ünlü Manken Tuğba Özay, bu defaki paylaşımıyla takipçilerini korkuttu. Tuğba Özay, Konunun tüm detaylar Haberimizde..

Tuğba Özay’dan Yeni Proje Müjdesi!

Tuğba Özay Son Paylaşımı İle Gören Hayranları Korkuttu!

Acun Ilıcalı’nın Survivor projesinde yer alarak göstermiş olduğu yüksek performansı ile pekçok hayran daha kazanan ünlü model Tuğba Özay sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler arasında geliyor. Klip çekimine ait olduğu sonradan anlaşılan bir paylaşım hayranlarını kısa sürelide olsa panik ettirdi.

Tuğba Özay kimdir?

Geçtiğimiz aylarda tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlandığı müjdesini veren ünlü manken Tuğba Özay, kendisinin yazıp besteleği ‘İyi ki geldin’  şarkısı için stüdyoya gireceğinide haber vermişti.

Hayat Sana Son Noktayı Koyana Dek Sen Hayata Hep Üç Noktalar Koy..!

Klip çekimleri için saçlarını sıfıra vurdurmuş gibi makyajının yapıldığı son anda ortaya çıkan Tuğba Özay, Fotoğrafın hemen altına; “Biz Tubistler neden bu hareketi yapıyoruz biliyor musunuz..? Bu hareketin anlamı bizler için şu; hayat sana son noktayı koyana dek sen hayata hep üç noktalar koy..! Biz Harika bir aileyiz … İyi ki varsınız canlarım , Tubistlerim… Ve benim biricik kızlarım.” ifadeleriyle mesajını yazdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler