Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Türkan'a İnanmayı Seçiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’a İnanmayı Seçiyor!

Kanal D’nin salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Üç Kız Kardeş, 14. yeni bölümüyle 31 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;Türkan’ın başka bir adamla çekilen fotoğrafları gazetelerde yayınlanır. Rüçhan, gazeteyi alıp Nesrin’in yanına gider ve ona gazeteyi gösterip Türkan’ı ahlaksızlıkla suçlar. Somer, Türkan’ın kendisini aldattığını düşünür. Türkan’ın annesinin kendisine inanması için yalvarır. Mine Rüçhan’a, o haberi Nihat’ın yaptırdığını söyler. Sadık, Somer’i karşısına alıp konuşur. Üç Kız Kardeş 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Somer, Türkan’a inanmayı seçiyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’a İnanmayı Seçiyor!

Üç Kız Kardeş 14. bölüm 2. fragmanında; Sadık, kızının böyle bir şey yapmayacağına inanıyor. Türkan, olanlardan sonra artık yaşamak istemiyor. Somer, Türkan’ı sahilde görüyor. Ona inanmayı seçtiğini ve asla onun elini bırakmayacağını söylüyor. Türkan’da onu bırakmayacağını söyleyip bayılıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 14. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahkemede Türkan, boşanmak istediğini söyler. Somer ise, boşanmak istemediğini karısını çok sevdiğini bir kızgınlıkla dava açtığını söyler. Hakim davayı ileri bir tarihe erteler. Nesrin, Türkan’ın peşinden gidip ona ne yapmaya çalıştığını, onu seven bir kocasının olduğunu, bu zenginlik ve ilgi mi onu bu hale getirdiğini sorar.

Türkan, annesinin bu sözlerine çok kızıp sadece el alem için kendisini istemediğini söyler. Nesrin, kızının gözünde iyi bir anne olamamanın üzüntünü yaşar. Somer, Türkan’la birlikte yaşayabilecekleri bir ev bulup ön ödemesini yapar. Rüçhan, oğlunun ev alacağını öğrenir.

Türkan, halasının yanında kalmaya başlar. Sadık, kızını kocasının yanında zanneder. Radyoda dinledikleri bir şarkı Somer ile Türkan’ı sahilde buluşturur. Somer, Türkan’dan bir şans daha ister. Onu alacağı eve götürür. Türkan, Somer’e net bir yanıt vermez. Somer ona, istediği kadar düşünebileceğini söyler.

O sırada Rüçhan Türkan’ı arayıp yanına çağırır. Türkan’ı, oğlunu kandırmakla suçlayıp, onu ve ailesini aşağılar. Türkan, Rüçhan’ın acımasız ve yalnız bir kadın olduğunu söyleyip gider. Somer’le buluşup onunla asla olmayacağını söyleyip yüzüklerini verir. Babasıyla konuştuktan sonra Somer, yurt dışına gitmeye karar verir.

Rüçhan, oğlunun gideceğinden emin olduktan sonra ondan gitmemesini, ne diyorsa onu yapacağını Türkan’la ailesinden de özür dileyeceğini söyler. Sadık, Nezahat’in evine gelince Türkan, Mine’nin teklifini kabul edip onun evine gider. Mine Türkan’a çok kötü bir tuzak hazırlar.

Türkan’dan hoşlanan kişiyi gittikleri kulübe çağırıp onların fotoğraflarını çektirir. Ertesi günde o fotoğrafları gazetede yayınlatır. Rüçhan, tam Somer’le birlikte Türkan’ın yanına gidecekken gazetedeki haberi görüp Somer’in önüne atar.

Üç Kız Kardeş 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’ın Suçsuz Olduğunu Anlayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler