Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan'ın Suçsuz Olduğunu...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’ın Suçsuz Olduğunu Anlayacak Mı?

Kanal D’nin salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Üç Kız Kardeş, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan, mahkemede Somer’den ayrılmak istediğini söylüyor. Somer’in boşanmak istememesi üzerine mahkeme ileri bir tarihe erteleniyor. Rüçhan’ın ağır sözlerinden sonra Türkan, Somer ne yaparsa yapsın ona dönmek istemiyor. Somer, yurt dışına gitmeye karar verince Rüçhan geri adım atıyor. Mine Türkan’a, büyük tuzak kuruyor. Üç Kız Kardeş 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer Türkan’ın suçsuz olduğunu anlayacak mı?

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’ın Suçsuz Olduğunu Anlayacak Mı?

Üç Kız Kardeş 14. bölüm 1. fragmanında; Türkan’ın başka bir adamla çekilen fotoğrafları gazetelerde yayınlanıyor. Rüçhan, gazeteyi alıp Nesrin’in yanına gidiyor ve ona gazeteyi gösterip Türkan’ı ahlaksızlıkla suçluyor. Somer, Türkan’ın kendisini aldattığını düşünüyor. Türkan’ın annesinin kendisine inanması için yalvarıyor. Mine Rüçhan’a, o haberi Nihat’ın yaptırdığını söylüyor. Sadık, Somer’i karşısına alıp konuşuyor. Somer, Türkan’ın masum olduğunu anlıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 14. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahkemede Türkan, boşanmak istediğini söylüyor. Somer ise, boşanmak istemediğini karısını çok sevdiğini bir kızgınlıkla dava açtığını söylüyor. Hakim davayı ileri bir tarihe erteliyor. Nesrin, Türkan’ın peşinden gidip ona ne yapmaya çalıştığını, onu seven bir kocasının olduğunu, bu zenginlik ve ilgi mi onu bu hale getirdiğini söylüyor.

Türkan, annesinin bu sözlerine çok kızıp sadece el alem için kendisini istemediğini söylüyor. Nesrin, kızının gözünde iyi bir anne olamamanın üzüntünü yaşıyor. Somer, Türkan’la birlikte yaşayabilecekleri bir ev bulup ön ödemesini yapıyor. Rüçhan, oğlunun ev alacağını öğreniyor.

Türkan, halasının yanında kalmaya başlıyor. Sadık, kızını kocasının yanında zannediyor. Radyoda dinledikleri bir şarkı Somer ile Türkan’ı sahilde buluşturuyor. Somer, Türkan’dan bir şans daha istiyor. Onu alacağı eve götürüyor. Türkan, Somer’e net bir yanıt vermiyor. Somer ona, istediği kadar düşünebileceğini söylüyor.

O sırada Rüçhan Türkan’ı arayıp yanına çağırıyor. Türkan’ı, oğlunu kandırmakla suçlayıp, onu ve ailesini aşağılıyor. Türkan, Rüçhan’ın acımasız ve yalnız bir kadın olduğunu söyleyip gidiyor. Somer’le buluşup onunla asla olmayacağını söyleyip yüzüklerini veriyor. Babasıyla konuştuktan sonra Somer, yurt dışına gitmeye karar veriyor.

Rüçhan, oğlunun gideceğinden emin olduktan sonra ondan gitmemesini, ne diyorsa onu yapacağını Türkan’la ailesinden de özür dileyeceğini söylüyor. Sadık, Nezahat’in evine gelince Türkan, Mine’nin teklifini kabul edip onun evine gidiyor. Mine Türkan’a çok kötü bir tuzak hazırlıyor.

Türkan’dan hoşlanan kişiyi gittikleri kulübe çağırıp onların fotoğraflarını çektiriyor. Ertesi günde o fotoğrafları gazetede yayınlatıyor. Rüçhan, tam Somer’le birlikte Türkan’ın yanına gidecekken gazetedeki haberi görüp Somer’in önüne atıyor.

Üç Kız Kardeş 13. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Somer’e Bir Şans Daha Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler