Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bora Mahkemeye Gelmeye...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bora Mahkemeye Gelmeye Razı Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, bir tecavüz çocuğu olduğunu öğrendikten sonra içine kapanıyor. Sanem, hamile olduğunu öğreniyor. Bora’yı tekrar hayata döndürmek için onun babasının üvey babası tarafından suça teşvik edildiğini ona ispatlıyor. Erman, babalık davasına Bora’nın gelmesini bekliyor. Bora, mahkemeye gelmeye razı oluyor.

Salı Dizileri 2022

Bora Mahkemeye Gelmeye Razı Oluyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bora, bir tecavüz çocuğu olduğunu öğrendikten sonra yalnız kalmak istiyor. Gidip adliyeden biyolojik babasına dair ne kadar suç dosyası varsa alıp inceliyor. Onun bir suç makinesi olduğunu görünce kendisinin dünyaya gelmemesi gerektiğini düşünmeye başlıyor. Erman ile Sanem, onunla konuşuyor. Ancak Bora, onlarla konuşmak istemiyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem, fenalaşıyor ve Erman onu hastaneye götürüyor. Sanem, hastanede hamile olduğunu öğrenip çok mutlu oluyor. Azra, aldığı evlilik sözleşmesi davasında karşı tarafın avukatı Buse’nin Efe’nin eski sevgilisi olduğunu öğreniyor. Buse, Efe’ye 5 aylık hamile olduğunu ve o bebeğin ondan olduğunun imasında bulunuyor.

Bunu duyan Azra, Efe’den ayrılmak istiyor. Efe ona, böyle bir şey olmasının mümkün olmadığını söylese de Azra ona inanmıyor. Buse, evlilik sözleşmesi yapılacak çifti evlenmeden önce ayırmak için onlara tuzak kuruyor. Azra, Buse’nin kurduğu tuzağı ispatlayıp çifti tekrar barıştırıyor.

Buse’nin eşi yanına geliyor. Azra, onun evli olduğunu ve çocuğunun kocasından olduğunu öğreniyor. Efe’ye haksızlık ettiğini anlayıp onunla konuşuyor. O ise, Azra’nın kendisine inanmadığını için çok kırıldığını söylüyor. Bora, biyolojik babasının bir suç makinesi olduğunu anlıyor.

Sanem, Bora’nın yanına gidip ona, şimdiye kadar gördüğü en iyi adam olduğunu söylüyor. Daha sonra hamile olduğunu söylüyor. Bora, o bebeğinde dedesi gibi olacağından korktuğunu, belki de onun doğmaması gerektiğini söylüyor. Sanem, Bora’nın yanından ayrıldıktan sonra onun biyolojik babası hakkında araştırma yapıyor.

Bora’yı, babasının çocukluğunun geçtiği eve çağırıyor. Onun üç yaşında babasını kaybettiğini ve üvey babasıyla yaşamak zorunda kaldığını, adamın onu suç işlemesi için zorladığını, hep ezilen taraf olmaktan bıkan çocuğun suç işlemeye başladığını anlatıyor. Erman, Bora için açtığı babalık davasının görülme saatinde mahkeme onun gelmesi için beklemeye başlıyor.

Sanem Bora’yı razı edip birlikte mahkemeye gidiyorlar. Erman, Bora’nın kendisini baba olarak kabul edip davaya geldiği için çok mutlu oluyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem Hamile Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler