Ana SayfaDizilerBaba 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir İlhan'dan Fena İntikam Alıyor!

İlgili Postlar

Baba 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir İlhan’dan Fena İntikam Alıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baba, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, yanan dükkanda babasının olduğunu zannedip içeri dalıyor. İlhan’ın adamları dükkanı Kadir’in üzerine kilitliyor. Komşuların yardımıyla Kadir, kurtuluyor. İlhan’dan intikam almak için yemin eden Kadir, önce onun çocukluğunun geçtiği evi yakıyor. Sonra şirketinin sistemini çökertiyor. Daha sonra onun kaçırmak üzere olduğu paraları Firuz’a veriyor. Paranın bir kısmını da İlhan’ın gözü önünde yüksek bir yerden aşağı döküyor. Kadir, İlhan’dan fena intikam alıyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir İlhan’dan Fena İntikam Alıyor!

Baba dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlhan’ın adamları Emin’i götürüp Büşra’nın yanına bırakıyor. İçeride yaşlı bir adamın olduğunu gören Kadir, hemen yanan dükkana dalıyor. İlhan’ın adamları onun üzerine dükkanı kilitliyor. Alevlerin arasında kalan Kadir, önce yaşlı adamı emniyetli bir yere alıp dua etmeye başlıyor. Komşular dükkanın yandığını görüp Kadir’e yardım ediyor. Kadir, ufak yaralarla kurtuluyor.

BABA 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Babasının Büşra’nın yanında olduğunu öğrenince onun yanına gidiyor ve kardeşine İlhan’ı bırakıp kendileriyle gelmesini istiyor. Emin kızına, kökü neyse dalının da o olacağını söyleyip İlhan’ı iyileştirmeye çalışmasının boş olduğunu söyleyip ona kendileriyle gelmesini istiyor. Büşra ise, İlhan’la kalmayı tercih ediyor.

İlhan, Kadir’in kurtulduğunu öğreniyor. Damarına basılan Kadir, önce İlhan’ın doğup büyüdüğü evi yakıyor. Sonra şirketine gidip sistemini çökertiyor. Sabah İlhan’ı arayıp erken kalkmanın iyi olacağını söylüyor. İlhan, müşterilerinin holdingin önünde yığıldığını, paralarını göremediklerini öğreniyor.

Hemen onlara bir açıklama yapıp sistemi düzeltmek için harekete geçiyor. Bu arada, büyük zarara uğruyor. Daha fazla zarara uğramamak için bir plan yapıp paraları başka bir yere kaçırmak istiyor. Kadir, gece gündür onu takip ediyor. Onun bu planını öğrenip gidip Firuz’la konuşuyor. Ona, İlhan’ın tüm paralarını alması için bir fırsat sunuyor.

Kendisine de ufak bir pay istiyor. Firuz, havada bu teklifi kabul edip Kadir’den haber bekliyor. Kadir ona, paraların zırhlı araçlarla çıktığını haber veriyor. Firuz, araçların önünü kesip tüm paraları arabalarla birlikte kaçırıyor. Kadir’e de istediği payı veriyor. Cansu, Şahika ile Kürşat’ın kardeş olmadıklarından şüpheleniyor.

Gidip Servet’i uyarıyor. O ise buna inanmıyor. Merve’ye anlatıyor. Merve Kürşat’ın iki ayrı kimliği olduğunu görüp fotoğraflarını çekiyor. Kürşat durumu anlayıp Şahika’yla birlikte kasadaki milyon dolar değerindeki antikaları boşaltıp kaçıyor. Ertesi gün Servet durumu öğrenip sinir krizleri geçiriyor.

Merve ile Kadir Can, evden ayrılıp dedelerinin yanına gidiyor. Yalnız kalan Servet, perişan halde gidip ailesini izliyor. Kadir, İlhan’a paralarını vereceğini söyleyip onu bir halk pazarına çağırıyor. Yüksek bir binanın üzerine çıkıp oradan paraları aşağı atıyor. İlhan, beş parasız kalıyor.

Baba 14. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İpek Kadir’e Aşkını İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler