Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Çolpan Hasta...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Çolpan Hasta Olduğunu Mu Öğreniyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 33. yeni bölümüyle 31 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bora, bir tecavüz çocuğu olduğunu öğrendikten sonra içine kapanır. Sanem, hamile olduğunu öğrenir. Bora’yı tekrar hayata döndürmek için onun babasının üvey babası tarafından suça teşvik edildiğini ona ispatlar. Erman, babalık davasına Bora’nın gelmesini bekler. Bora, mahkemeye gelmeye razı olur. Evlilik Hakkında Her Şey 33. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Çolpan, hasta olduğunu mu öğreniyor?

Salı Dizileri 2022

Çolpan Hasta Olduğunu Mu Öğreniyor?

Evlilik Hakkında Her Şey 33. bölüm 1. final fragmanında; Çolpan’ın düğün hazırlıkları başlıyor. Kızlar, annelerinin düğünde gelinlik giymesini istiyor. Zorla da olsa annelerini razı ediyorlar. Tam Çolpan gelinliğini giyip prova yaparken silahlı biri içeri giriyor. Çolpan, burnundan kan geldiğini fark ediyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 33. bölüm 1. final fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Bora, bir tecavüz çocuğu olduğunu öğrendikten sonra yalnız kalmak ister. Gidip adliyeden biyolojik babasına dair ne kadar suç dosyası varsa alıp inceler. Onun bir suç makinesi olduğunu görünce kendisinin dünyaya gelmemesi gerektiğini düşünmeye başlar. Erman ile Sanem, onunla konuşur. Ancak Bora, onlarla konuşmak istemez.

Sanem, fenalaşıyor ve Erman onu hastaneye götürür. Sanem, hastanede hamile olduğunu öğrenip çok mutlu olur. Azra, aldığı evlilik sözleşmesi davasında karşı tarafın avukatı Buse’nin Efe’nin eski sevgilisi olduğunu öğrenir. Buse, Efe’ye 5 aylık hamile olduğunu ve o bebeğin ondan olduğunun imasında bulunur.

Bunu duyan Azra, Efe’den ayrılmak ister. Efe ona, böyle bir şey olmasının mümkün olmadığını söylese de Azra ona inanmaz. Buse, evlilik sözleşmesi yapılacak çifti evlenmeden önce ayırmak için onlara tuzak kurar. Azra, Buse’nin kurduğu tuzağı ispatlayıp çifti tekrar barıştırır.

Buse’nin eşi yanına gelir. Azra, onun evli olduğunu ve çocuğunun kocasından olduğunu öğrenir. Efe’ye haksızlık ettiğini anlayıp onunla konuşur. O ise, Azra’nın kendisine inanmadığını için çok kırıldığını söyler.

Sanem, Bora’nın yanına gidip ona, şimdiye kadar gördüğü en iyi adam olduğunu söyler. Daha sonra hamile olduğunu söyler. Bora, o bebeğinde dedesi gibi olacağından korktuğunu, belki de onun doğmaması gerektiğini söyler. Sanem, Bora’nın yanından ayrıldıktan sonra onun biyolojik babası hakkında araştırma yapar.

Bora’yı, babasının çocukluğunun geçtiği eve çağırır. Onun üç yaşında babasını kaybettiğini ve üvey babasıyla yaşamak zorunda kaldığını, adamın onu suç işlemesi için zorladığını, hep ezilen taraf olmaktan bıkan çocuğun suç işlemeye başladığını anlatır. Erman, Bora için açtığı babalık davasının görülme saatinde mahkeme onun gelmesi için beklemeye başlar.

Sanem Bora’yı razı edip birlikte mahkemeye gelirler. Erman, Bora’nın kendisini baba olarak kabul edip davaya geldiği için çok mutlu olur.

Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bora Mahkemeye Gelmeye Razı Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler