Ana SayfaÜnlülerTürkiye nüfusu azalınca şarkıcı “Senden Çocuğum Olsun” şarkısını yazmış!

İlgili Postlar

Türkiye nüfusu azalınca şarkıcı “Senden Çocuğum Olsun” şarkısını yazmış!

Bir dönem Senden Çocuğum Olsun şarkısı ile en çok dinlenenler arasında yer alan Berdan Mardini, özel hayatı ve işiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Türkiye’nin uzun yıllardan beri tanınan ve dinlenen sanatçılarından birisi olan Berdan Mardini, özel bir röportaj yaptı. Son olarak Şekerci adlı yeni şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan şarkıcı, çocuk sayısından özel yaşamına kadar pek çok konuda özel açıklamalar yaptı.

Berdan Mardini kendimi ve sanat camiasını tiye aldım!

Berdan Mardini  “Ülkem için Don Kişot’luk yapıyorum”

Türkiye’de istihdam katkı sağlamak adına yıllardan beri kazandığı paraları ticarete aktardığını ve kısa süre içerisinde gül yağı fabrikası açacağını söyleyen Berdan Mardini, yeni dönemdeki müzik planlamalarını da anlattı. Son olarak pop şarkıcısı olarak sevenlerinin karşısına çıkan ve büyük bir şaşkınlık yaratan Berdan Mardini, “Popçu Berdan olarak ters köşe yaptık.” dedi. Kendini ti’ye aldığını söyleyerek dikkat çeken ünlü isim, “’Şekerci’ de benim orkestra şefim İlker’in şarkısıydı. Altyapısını Ozan Doğulu yaptı. Biraz da kendimizi tiye aldık türkücü-popçu olarak. Her deri mont giyen, gözlük takan popçu oluyor, takım elbiseyi giyen türkücü oluyor. Türkücü pop söyler mi? Popçu türkü söyler mi?” dedi.

Berdan Mardini kimdir?

Eleştirilere sert yanıt verdi

Bugün kadar daha çok türkü söyleyerek tanındığı için pop şarkı söylemesi gündem olan sanatçı, gündemde yer alan eleştirilere sert çıktı. “Ben de şunu anlatmaya çalıştım; sesi olan bir sanatçı, türkü de söyleyebilir, pop da. Ben de sırıttığını düşünmüyorum.” diyerek bu alana farklı bir gözle baktığını belirten Berdan Mardini, bu nedenle yeni klibinde türkücüyü de, popçuyu da tiye almış.

“Üçüncü çocuğu düşünüyoruz”

Miran ve Ezmira adında iki çocuğu olan Berdan Mardini, üçüncü çocuğu da düşündüklerini söyledi. “Başkan’ımızın dediği gibi, üç çocuk olayını biz de düşünüyoruz. Ben zaten yıllar önce nüfusta azalma görünce ‘Senden çocuğum olsun’ şarkısı söyledim.” diyerek bu konuda oldukça dikkat çeken sanatçı, evde çocukları ile birlikte olmaktan ve vakit geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu da ifade etti.

Berdan Mardini’ye şöhret ne kattı?

Şöhretin kendisine farklı katkıları olduğunu söyleyen ve Berdan Mardini’ye şöhret ne kattı sorularını da yanıtlayan ünlü şarkıcı, “Kendinden geçmemeyi öğretti. Şöhret ilk zamanlar seni kendinden geçiriyor. Yanlış yollara itiyor, psikolojik olarak kötü duruma düşüyorsun. Sonra o hayatın içinde her şeyin yapmacık olduğunu görüyorsun. Daha karakterli, daha kişilikli durmamı öğretti bana şöhret. Maya da önemli tabii. Ben neysem oyum. Yerde de, masada da yemek yiyorum. Şöhret büyüdükçe küçülmeniz gerekir.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler