Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli'ye bir darbe daha! Bir konseri daha iptal edildi...

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’ye bir darbe daha! Bir konseri daha iptal edildi…

Mustafa Ceceli’ye bir darbe daha! Bir konseri daha iptal edildi… Geçtiğimiz günlerde Konya konseri iptal edilen Mustafa Ceceli’nin bir konseri daha iptal edildi. Mustafa Ceceli, eleştiriler yetmezmiş gibi, bir de konserlerinin iptal edilmesi ile şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Mustafa Ceceli’den manidar paylaşım! Eleştirilere kulak asmadı…

Mustafa Ceceli’nin KOnya konseri de iptal edilmişti

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar’ın gizli çekim görüntülerini basına sızdırdığı iddiası ile eleştirilmiş, tepki çekmişti. Ceceli’nin, Konya Seydişehir Belediyesi tarafından 10 – 15 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Seydişehir Kalkınma Şöleni’nde sanatçılar Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray, Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt ve Grup İmera gibi isimler ile birlikte sahne alacağı planlanmıştı. Ancak, son zamanlarda basında yer alan haberlerin ardından Konya Belediyesi Mustafa Ceceli’nin konserini iptal etti.

Mustafa Ceceli Kimdir?

Vatandaşlar Mustafa Ceceli’ye tepki gösterdi

Konya konseri iptal olan Mustafa Ceceli’ye bir darbe de Zonguldak’tan geldi. Zonguldak’ın Filyos beldesinde düzenlenecek festivalde sahne alması planlanan Mustafa Ceceli’nin konseri, vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildi.

Mustafa Ceceli’nin Zonguldak konseri iptal edildi

Mustafa Ceceli’nin konserinin iptal edildiği, “Bazı basın yayın organlarında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli hakkında çıkan haberler neticesinde yapacağımız festival nedeniyle Belediye ve organizasyon firması tarafından Mustafa Ceceli konseri iptal olmuştur. Ceceli’nin yerine ünlü sanatçı Gökhan Tepe festivalin son akşamı olan 29 Temmuz’da sahne alacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” şeklindeki açıklama ile duyuruldu.

Mustafa Ceceli yerine Gökhan Tepe konser verecek

Belediye Başkanı Ömer Ünal da şöyle bir açıklama yaptı: Konserin iptal edilmesi için çok sayıda vatandaşımız belediyeyi aradı. Mustafa Ceceli hakkında kamuoyuna yansıyan haberler onun ailevi meseleleridir. Ancak kamuoyundan bu konser öncesinde tepki aldık. Bu nedenle de konseri iptal ettik. 29 Temmuz akşamı festivalimizde Gökhan Tepe sahne alacak.

Son günlerde eleştiri ve tepkilerin hedefinde olan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin Konya konserinin iptal edilmesinin ardından, Zonguldak konseri de iptal edildi. Mustafa Ceceli’nin konserinin, vatandaşların tepki telefonu açıp konserin iptal edilmesini talep etmesinden dolayı gerçekleştiği duyuruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler