Ana SayfaÜnlülerZeynep Casalini artık garsonluk yapıyor

İlgili Postlar

Zeynep Casalini artık garsonluk yapıyor

Vegan olduğunu söyleyerek Türkiye’de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zeynep Casalini, işi büyüttü. Ünlü isim artık vegan restoran işletiyor.

Bodrum’da kızı ile birlikte yaşamını sürdüren Zeynep Casalini, vegan restoran açtı. Restoranda garsonluk yapan, bulaşıkları yıkayan ve her işe kendini koşan ünlü gelen ziyaretçilere de hoş bir sürpriz yapıyor.

Zeynep Casalini kimdir?

Zeynep Casalini restoranı kızıyla işletiyor

Açtığı restoranı kızı ile birlikte işleten ünlü şarkıcı, gelen müşterilerle özel olarak ilgileniyor ve siparişler aşıyor. Yemek yemeye gelen kişiler karşılarında Zeynep Casalini’yi gördüklerinde başlarda inanmak istemeseler de durum sonradan anlaşılıyor.

Eşiyle işletmişti

Ünlü restorancı Tahsin Berk ile bir süre evli kalan ve bu süre içerisinde beraber restoran işleten Zeynep Casalini, bu zamanda aldığı deneyim sayesinde kendi işletmesini de işletebiliyor. Yemekleri de kendisinin pişirdiğini söyleyen şarkıcı, halinden oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

“Müziği bırakmadım”

Restoranında kısa bir röportaj vererek açıklamalarda bulunan Zeynep Casalini müziği bırakmadığını söyledi. “Bodrum’da Veganili diye bir vegan kafe açtım. Şarkıcılığı ise bırakmadım. Önceden evde yemek yapardım bütün arkadaşlarıma, çocuklarıma. Bunu neden böyle bir yer haline getirmeyeyim diye düşündüm. Daha sonra bu kafeyi açma kararı aldım. Eski eşim Tahsin kendi yerinde devam ediyor restoran işletmeye. Ben de böyle minik tatlı bir yer hayal ediyordum. Bir şekilde hayalimi gerçekleştirdim. Konserlere gidip geliyorum. Ben olmadığım zamanlarda kızım Ceren ilgileniyor burayla” diyen ünlü isim kızının burada sorumluluk aldığını ve kendisinin olmadığı zamanlarda da kızının durumu idare ettiğini söyledi.

“Veganım ve mutluyum”

Vegan olmakla ilgili Türkiye’de yanlış bilinenlere değinen Zeynep Casalini, “Veganlar diğer insanların yemediği şeyleri yemiyor. Diğer insanlar da vegan insanların yediği ürünlerle beslense. Aslında herkes vegan olsa ve dünya bir şekilde kurtulsa. Veganlık aslında dünyanın kurtarılması ile ilgili bir olay. Her canlının yaşamaya hakkı var. Her canlının kendi sütünü kendi bebeğine verme hakkı var. Ben veganım ve çok mutluyum. Çok besleyici ve çok güzel şeyler yiyorum” dedi.

Glütensiz, sağlıklı yemek sunuyor

Restoranında yaptığı yemekleri glütensiz yaptığını özellikle vurgulayan Zeynep Casalini, “Restoranımda zeytinyağlı yemekler, 5 çeşit burger, 3 çeşit makarna, glütensiz yiyecekler, tatlılarımızın hepsi glütensiz. Zaman zaman ise deneysel şeyler yaparak farklı tatlar bulmaya çalışıyoruz. Sabah kahvaltı veriyoruz, meyve karışımları yapıyoruz” diyerek restoranındaki yemek çeşitlerini de tanıttı.

Kızı da durumdan memnun

Zeynep Casalini’nin ardından kızı Ceren Sarp da kısa bir açıklama yaptı. Annesinin olmadığı durumlarda zorlandığını söyleyen Ceren Sarp, “Annem ile çalışmak çok güzel bir duygu. O konserdeyken ya da burada yokken çok daha stresli oluyorum. Her şeyi tam olarak bilemiyorum. Bilemediğim yerlerde annemi arayıp bilgi alıyorum. Daha çok kız kardeşim Defne ile zaman geçiriyorum. Anneme yardımcı olmaya çalışıyorum. İstanbul’da da tiyatro yapıyorum. Kışları İstanbul’da, yazları ise annemin yanında çalışarak zaman geçiriyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler