Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci'nin, Hülya Avşar Yorumu Şoke Etti!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’nin, Hülya Avşar Yorumu Şoke Etti!

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde bir sinema projesinin olacağının haberini hayranlarına vermişti. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Hülya Avşar’ın açıklamasına öyle bir yorumda bulundu ki, akıllara Hülya Avşar’ın nasıl vereceği geldi! Detaylar Haberimizde..

Tuğba Ekinci Sahnede Köpürdü!

Tuğba Ekinci’nin, Hülya Avşar Yorumu Şoke Etti!

Ünlü Oyuncu Hülya Avşar, “Bu sene film çekme senesi, size sürprizlerim var” açıklamasını yapmıştı. Tuğba Ekinci, Hülya Avşar’ın açıklamasına şoke eden bir yorumda bulundu.

Tuğba Ekinci kimdir?

“Bu Sene Film Çekme Senesi, Size Sürprizlerim Var”

Ünlü Oyuncu ve sunucu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularını cevap vermişti. 60’ın üzerinde sinema filminde oynayan ve son olarak 72. koğuş ile sinema severlerin karşısına çıkan Oyuncu Hülya Avşar, “Bu sene film çekme senesi, bugün onun toplantısı için buraya geldim ve büyük bir aksilik çıkmazsa güzel bir film ile sevenlerimin karşısında olacağım” ifadelerini kullanarak açıklamalarda bulunmuştu.

 “Hülya Avşar mı kaldı?”

Hülya Avşar’ın sürprizleri hakkındaki bu açıklamasına şarkıcı Tuğba Ekinci’den inanılmaz bir yorum geldi. Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından “Hülya Avşar mı kaldı?” notu düştüğü bir paylaşımda da bulundu.

Hülya Avşar kimdir?

Kaya Çilingiroğlu’nun ve Hülya Avşar ile Manidar Paylaşımı!

‘Selfi’ filmi ilk üç günde Sadece 1302 Kişi Tarafından İzlenilmişti!

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Hülya Avşar, yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini kendi yaptığı otobiyografik filmi ‘Selfie’, 27 Nisan tarihinde vizyona girmişti. Sosyal medya hesaplarından sık sık filminin tanıtımını yapan Hülya Avşar gişede büyük hüsrana uğramıştı. 2.3 milyon Instagram takipçisi bulunan ünlü oyuncu Hülya Avşar’ın sanat dünyasına girişini, Türkiye’nin en tanınan isimlerinden biri haline gelişi, özel hayatı gibi konuları samimiyetle konuştuğu Selfi filmi ilk üç günde sadece 1302 kişi tarafından izlenilerek hayranlarını ve magazin basınını hayal kırıklığına uğratmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler