Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'e 55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nden Büyük Sürpriz!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’e 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nden Büyük Sürpriz!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, müzik hayatındaki başarısından dolayı 55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali’nde ‘Onur Ödülü’ alacak. Detaylar Haberimizde..

İbrahim Tatlıses’in küçük kızı Elif Ada’nın gözyaşları yürekleri dağladı. İşte o video…

İbrahim Tatlıses’e 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde ‘Onur Ödülü’ Verilecek!

Bu yıl 55’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Antalya Flm Festivali’nde ödüller sahiplerini bulmaya hazırlanıyor. Ödül alacak ünlü isimlerden biri de usta sanatçı İbrahim Tatlıses. İbrahim Tatlıses bu yıl ki film festivalinde ‘Onur Ödül’ünün sahibi de olacak. Antalya Flm Festivali organizasyonundan yapılan açıklamada doğrultusunda, Tatlıses’in cuma günü düzenlenecek törende ödülünü alacağı açıklandı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Seksenli Yıllara Müzikteki Başarısı Damga Vurdu!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in, 1977’de ‘Ayağında Kundura’ albümüyle müzik piyasasına, 1978’de de albümüyle aynı adı taşıyan filmiyle sinemaya giriş yaptığı hatırlatılan açıklamada, “Seksenli yıllarda çıkardığı albümleriyle satış rakamları milyonları bulan Tatlıses’in müzik hayatındaki başarısı ve popülerliği kısa süre sonra kendisine sinemanın kapılarını açtı. Tatlıses, sinema kariyerinde 20 filme yönetmen, 3 filme senarist, 2 filme yapımcı ve 36 filme oyuncu olarak imza attı” ifaleriyle açıklamada bulunuldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler