Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'nin Makyajsız Hali, Takipçilerini Hayal Kırıklığına Uğrattı!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Makyajsız Hali, Takipçilerini Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından paylaştığı makyaj yaptığı videosuyla takipçilerini şaşkına çevirmeyi başardı. İrem Dericinin makyajsız halini, bazı sosyal medya takipçileri tarafından tanınmadı. İrem Derici bu duruma nasıl yanıt verdi? Konunun detayını haberimizden okuyabilirsiniz..

İrem Derici isminin veriliş hikayesini anlattı

İrem Derici Makyajsız Haliyle Takipçilerini Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı makyaj yaptığı videosuyla ile takipçilerini şaşkına çevirdi. İrem Derici’nin bir takipçisi videolu paylaşıma, “Makyaj yapmak gerçekten yasaklanmalı. Öncesiyle sonrası arasında dünyalar kadar fark var.” yorumunu yaptı.

İrem Derici kimdir?.

“Makyaj Yapmak Gerçekten Yasaklanmalı”

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından makyaj yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi. İrem Derici’nin makyajsız hali bazı takipçileri tarafından tanınmadı. İrem Derici’nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi paylaşılan videoya, “Makyaj gerçekten yasaklanmalı gerçekten. Öncesiyle sonrası arasında dünyalar kadar fark var.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Ne kadar şekilci insanlarsınız kadın açık yüreklilikle makyajsız halini zaten paylaşmış. Ne diye eleştiriyorsunuz hala” diye yorum yaptığı görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler