Ana SayfaÜnlülerTolga Sarıtaş'ın sevgili taktiği!

İlgili Postlar

Tolga Sarıtaş’ın sevgili taktiği!

Son dönemlerin oldukça beğenilen isimlerinden ve genç kızların yeni gözdesi olan oyuncu Tolga Sarıtaş; geçtiğimiz gün, esmer bir kız arkadaşıyla Etiler’de objektiflere yansıdı. Mekan çıkışındaki basın mensuplarını fark eden oyuncu, kız arkadaşıyla görüntülenmek istemeyince, farklı taktik uyguladı.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Tolga Sarıtaş, Ebru Şahin ile aşk yaşıyor! Aşkın ilk görüntüsü haberimizde…

‘Söz’ dizisinde Yavuz Üsteğmen rolüyle başrolde yer alan Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz gün Etiler’de Sarıhan adlı mekanda, esmer bir kız arkadaşıyla yemek yerken görüldü. Mekandan çıkacakken gazetecileri fark eden Sarıtaş, yanındaki kız arkadaşıyla görüntülenmek istemedi.

Geçtiğimiz aylarda, İstanbullu Gelin dizisinde “Burcu” karakterini canlandıran oyuncu Ebru Şahin ile görüntülenen Sarıtaş, güzel oyuncu Şahin ile aralarındaki aşk iddialarını yalanlamış ve asılsız haber olduğunu dile getirmişti.

Ebru Şahin kimdir?

Kız arkadaşını arka kapıdan taksiyle gönderdi!

Etiler’de, yine esmer bir bayanla yemek yiyen oyuncu Tolga Sarıtaş, mekan çıkışındaki muhabirlere yakalanmamak için taktik uyguladı. Yakışıklı oyuncu, kız arkadaşını mekanın arka kapısından taksiyle gönderip kendisi ise mekanın ön kapısından çıkarak mekandan ayrıldı.

Tolga Sarıtaş Konusunda Yine Herkes Çok Yanıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler