Ana SayfaÜnlülerTolga Sarıtaş Konusunda Yine Herkes Çok Yanıldı!

İlgili Postlar

Tolga Sarıtaş Konusunda Yine Herkes Çok Yanıldı!

Oyuncu Tolga Sarıtaş, bu sıralar İstanbullu Gelin dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ile aşk yaşadığına dair haberlerle gündemde. Bu aşk iddialarından sonra ilk kez Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Töreninde görülen Tolga Sarıtaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve herkesi şaşırttı.

Tolga Sarıtaş Kimdir

Ebru Şahin Kimdir

Star TV’nin fenomen dizisi Söz’ün “Yavuz Üsteğmeni” ve başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, İstanbullu Gelin dizisinin “Burcu” karakteri Ebru Şahin ile bir mekan çıkışında görüntülenmiş ve aşk yaşadıklarına dair iddialarla, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. O günden sonra gazeteciler tarafından pek görülmeyen oyuncu Sarıtaş, geçtiğimiz gün; Söz dizisindeki ekip arkadaşlarıyla Magazin Gazetecileri Derneği’nin ödül törenine katıldı. Ödül töreni öncesinde; Söz dizisi ekibi, muhabirlerin kendilerine sordukları soruları yanıtladı. Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş ise Ebru Şahin ile aşk iddiaları hakkında verdiği cevapla, herkesi şok etti!

Tolga Sarıtaş, Ebru Şahin ile aşk yaşıyor! Aşkın ilk görüntüsü haberimizde…

Sarıtaş: ‘Kızmadım çünkü yanlış haber’

Tolga Sarıtaş, Ebru Şahin’le bir mekan çıkışında görüntülenince, genç oyuncuların aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Gazetecilerin, Sarıtaş’a bu iddialar hakkında Son çıkan haberlere kızdınız mı?” şeklindeki sordukları soruya, yakışıklı oyuncuKızmadım çünkü yanlış haber’ cevabını vermesi herkesi şaşırttı. Oyuncu Sarıtaş, Ebru Şahin ile aralarındaki aşk iddialarını yalanladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler