Ana SayfaÜnlülerİstanbul Gecelerinin Sürpriz Aşkları!

İlgili Postlar

İstanbul Gecelerinin Sürpriz Aşkları!

Bu sıralar, yeni sürpriz aşklarıyla magazin gündeminde yer alan ünlüler, İstanbul gecelerinde eğlenirken bol bol objektiflere yansıyor. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz-Defne Samyeli, Kerem Alışık-Gonca Vuslateri çiftleri, yeni aşka yelken açan sürpriz isimler arasında yer alırken; bu günlerde ise bu kervana, Hazal Filiz Küçükköse ile Ali Mert de katılmış bulunuyor.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı tam gaz devam!

Tuan Tunalı’dan sonra aradığı aşkı sonunda buldu!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse nisan ayında, meslektaşı ve eski eşi Tuan Tunalı’dan olaylı bir şekilde boşanmasıyla gündeme gelmişti. Ayrılık ve boşanma sürecinde birçok ünlü isimle aşk yaşadığına dair iddialarla haber gündeminde yer alan Hazal Filiz, sonunda aradığı aşkı buldu. Güzel oyuncu, adının Ali Mert olduğu öğrenilen yeni aşkıyla samimi bir şekilde objektiflere görüntülendi.

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir

Tuan Tunalı Kimdir

Akşam gazetesinden Recep Aslan’nın haberine göre; Hazal Filiz ve yeni sevgilisi, 6 saat kadar kaldıkları bir mekanda samimi görüntüler verirken görüntülendi. Güzel oyuncunun, alkolü fazla kaçırdığı ve ayakta durmakta güçlük çektiği ve mekânda tanıştığı bir kadının yardımıyla aracına bindiği gözlemlendi. Habere göre, aracı da alkollü kullanan oyuncunun, yaklaşık bir saat kadar Etiler’de bekleyerek gazetecileri kontrol ettiği bildirildi. Derken, etrafında kimsenin olmadığını sanan Küçükköse; yeni aşkı Ali Mert hariç arabasındaki diğer arkadaşlarını taksiyle gönderdi. Diğer arkadaşları gidince, arabasının arka koltuğundan ön koltuğuna geçen Ali Mert ile öpüştü. Sonrasında da güzel oyuncu ve yeni aşkının Zekeriyaköy’e doğru hareket ettikleri iddia edildi.

İstanbul’un yeni aşık çifti, Kerem Alışık ve Gonca Vuslateri

Uzun süredir oyuncu Songül Öden ile aşk yaşayan Kerem Alışık, yeni sevgilisi Gonca Vuslateri ile İstanbul gecelerinin yeni aşıkları arasında yer alıyor. Eşi Burak Ertoğan’dan ayrılan başarılı oyuncu Vuslateri, Kerem Alışık ile Cihangir Jash’ın üst katını kapatıp baş başa romantik anlar yaşarken görüntülendi.

Songül Öden Kimdir

Gonca Vuslateri Kimdir

İddialara göre; gecenin ilerleyen saatlerinde, gazetecileri fark edince huzursuz olan taze aşıklar, mekan içerisinde panik yaşadılar. Özellikle de oyuncu Alışık’ın mekanın içinde sürekli sağa sola koşuşturması dikkat çekti. Ünlü ikili; yanlarına, iki kız arkadaşını çağırarak çözüm arasa da yine huzursuzlukları devam etti. Bu kez de mekanın ışıkları kapatılarak çözüm arandı. Daha sonrasında ise Alışık’ın, mekandan koşar adım tek başına çıktığı görüldü.

Henüz boşanmadı ama… Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşkı belgelendi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler