Ana SayfaDedikoduTolga Sarıtaş, Ebru Şahin ile aşk yaşıyor! Aşkın ilk görüntüsü haberimizde...

İlgili Postlar

Tolga Sarıtaş, Ebru Şahin ile aşk yaşıyor! Aşkın ilk görüntüsü haberimizde…

Söz dizisinin Yavuz Üsteğmen’i Tolga Sarıştaş ve İstanbullu Gelin’in Burcu’su Ebru Şahin aşk yaşıyor. Aşk, belgelendi. İki ünlü oyuncu, birlikte geç saatlere eğlendikten sonra basın mensuplarının objektifine yakalandı. Detaylar haberimizde…

Söz’ün Yavuz’u Tolga Sarıtaş’a saldırı!

Tolga Sarıtaş ve Ebru Şahin aşkı

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Ebru Şahin ile aşk yaşamaya başladı. Önceki aylarda ismi stil danışmanı İlknur Şeref ile anılan Tolga Sarıtaş, gönlünü Ebru Şahin’e kaptırdı.

Ebru Şahin kimdir?

 

Birlikte görüntülendiler

Tolga Sarıtaş ve Ebru Şahin, önceki akşam bir kulüpte birlikte eğlendi. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen iki ünlü oyuncu, mekandan birlikte çıktı. Taksiye de birlikte binen Tolga Sarıtaş ve Ebru Şahin, basın mensuplarının objektiflerine yakalandı. Görüntülendiklerini fark etmeyen çift, aynı taksiyle uzaklaştı. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Tolga Sarıtaş ve Ebru Şahin’in aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları iddia edildi.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Söz’ün Yavuz Üsteğmen’i ve İstanbullu Gelin’in Burcu’su aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz karakterine hayat veriyor. Onun gibi ünlü bir oyuncu olan Ebru Şahin ise, İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterine hayat veriyor. Tolga Sarıtaş, rol aldığı dizinin sezon finali yapması ile tatile girecek. Ancak, sevgilisi Ebru Şahin rol aldığı İstanbullu gelin dizisinin final yapması ile yeni projelere yelken açacak. Ebru Şahin’in yeni projesi merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler