Ana SayfaÜnlülerBaba olma sevinci yaşayan Özcan Deniz, babasının acısıyla yıkıldı! Mutluluğuna gölge düştü...

İlgili Postlar

Baba olma sevinci yaşayan Özcan Deniz, babasının acısıyla yıkıldı! Mutluluğuna gölge düştü…

Önceki gün bebeğini kucağına alma mutluluğunu yaşayan Özcan Deniz, babasının üzücü haberi ile yıkıldı. Baba olduğuna sevinen Deniz, babasını kaybetme tehlikesi yaşadı. Usta oyuncunun durumu ağırlaşan babası, hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin dizisi, Özcan Deniz’in baba oluşunu duygusal bir mesajla kutladı

Özcan Deniz’in kanser tedavisi gören babasının durumu ağırlaştı

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan, geçtiğimiz Pazar akşamı oğulları Kuzey’i dünyaya getirdi. Baba olmanın mutluluğunu Özcan yaşayan Deniz’in mutluluğuna gölge düştü. Usta oyuncunun akciğer ve bağırsak kanseri tedavisi gören babasının durumu ağırlaştı. Özcan Deniz, bu haberle adeta yıkıldı.

Özcan Deniz kimdir?

Kanser hastası baba hastaneye kaldırıldı

Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz, durumunun ağırlaşması ile torununun dünyaya geldiği Maslak Acıbadem Hastanesi’ne getirildi. Ünlü oyuncunun babası, geçen yıldan bu yana akciğer ve bağırsak kanseri tedavisi görüyordu. Ancak, durumu ağırlaşınca acilen hastaneye kaldırıldı. Baba Sadık Deniz’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Torununu hastane odasında gördü

İstanbullu Gelin’in Faruk’u Özcan Deniz, aynı anda hem baba olmanın mutluluğunu, hem de babasını kaybetme korkusu yaşadı. Deniz, aynı hastanenin bir odasında bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşarken, diğer bir odada da babasının acısını yaşadı. Özcan Deniz, bebeği Kuzey’i alıp dedesinin odasına götürdü.

Durumu ağır

Özcan Deniz’in ağabeyi Ercan Deniz, babaları Sadık Deniz’in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade eden Ercan Deniz, “Maalesef durumu ağırlaştı. Akciğer kanseri tedavisi devam ederken bağırsaklarındaki kitle patladı. Ama hasta olsa da torununu gördü, bu onu çok mutlu etti. Mutluluk ile üzüntüyü iç içe yaşıyoruz. Yoğun bir hastane süreci oluyor. Özcan iki tarafa da yetişmeye çalışıyor.” diye konuştu.

Geldi mucizem

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in dünyaya gelişini sosyal medya hesabından bebeğin parmağını tuttuğu ilk fotoğrafını “Geldi mucizem, tarifi zor duygular içindeyim” notu paylaşarak duyurmuştu. Mutluluğunu tarif edecek kelime bulmakta güçlük çeken Özcan Deniz, babasını kaybetmenin korkusunu yaşayınca mutluluğuna gölge düştü.

İşte Özcan Deniz’in bebeğinin ilk fotoğrafı

Geldi mucizem, tarifi zor duygular içindeyim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler