Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy New York'ta evlendi!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy New York’ta evlendi!

Ünlüler dünyasının güzelliği ile baş döndüren ismi Burcu Esmersoy, evlendi. Esmersoy, bir yıldır aşk yaşadığı Berk Suyabatmaz ile dün New York’ta nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin mutluluk hikayesi haberimizde…

Burcu Esmersoy’a dudak uçuklatan hediye! Nişanlısı kesenin ağzını açtı…

Kalbinin kapılarını uzun süredir kimselere açmayan Burcu Esmersoy, bir yıl kadar önce New York’ta Berk Suyabatmaz ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, evlenmeye karar verdi. Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, evlilik yolunda ilk adımı atarak geçtiğimiz ay sade bir törenle nişan yüzüklerini taktı. Tanıştıkları yer New York’ta evlenmeye karar veren çift, bir süre önce hazırlıklar için New York’a gitti. Ve mutlu son dün gerçekleşti.

Burcu Esmersoy kimdir?

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evlendi

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, dün Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu’nda düzenlenen sade bir törenle nikah masasına oturdu. Oldukça heyecanlı olan çifte, Türkiye’den Berk Suyabatmaz’ın ailesi ve Burcu Esmersoy’un ablası Müge Esmersoy ile yakınları giderek eşlik etti.

Berk Suyabatmaz Kimdir? Burcu Esmersoy’un Sevgilisi Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz balayına nereye gidecek?

Çiçeği burnunda evli çift Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, balayı için Monte Carlo’ya gidecek.

Tanıştığımız yerde evlenmek nasipmiş

Burcu Esmersoy, nikah sonrasında sosyal medya hesabından mutluluk haberini şu ifadeler ile paylaştı: Tanıştığımız yerde evlenmek nasipmiş.. Bizim mutluluğumuzu paylaşan ve kendi mutluluğu gibi yaşayan herkese çok teşekkürler.. Darısı başınıza… Sevgiler herkese mutluluklar ve tekrar teşekkürler… Bu arada bize bu konuda yardımcı olan Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu’na çok teşekkür ederiz.

Burcu Esmersoy’un anne ve babası nikaha katıldı mı?

Burcu Esmersoy’un nikahına annesi ve babası katılmadı. Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada ailesi ile ilgili “Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize ‘Teyze’ diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim.” diye konuşmuştu. Burcu Esmersoy’un ailesinden nikaha katılan sadece ablası Müge Esmersoy oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler