Ana SayfaÜnlülerYasak Aşk Yıllar Sonra Kanıtlandı!

İlgili Postlar

Yasak Aşk Yıllar Sonra Kanıtlandı!

Sosyetenin ünlü simalarından Tuğçe Eyilik, Eski eşi Bülent Çavuşoğlu’nun kendisini ,,Ünlü Popstar Ajda Pekkan’la aldattığını iddia ederek, açtığı mahkemenin ihaneti kabul etmesiyle talep ettiği tazminatı kazandı.  Böylece Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu’nun yasak aşkı yıllar sonra kanıtlanmış oldu. İhanetin Detayları Haberimizde..

“Ailesi genç sevgilisini istemiyor” denilen Ajda Pekkan, savcılığın kapısını çaldı!

Gizli İlişki Açığa Çıktı!

Süperstar Ajda Pekkan, kendisinden tam 22 yaş küçük eski aşkı Bülent Çavuşoğlu’na iki yıl aradan sonra tekrar geri dönmüştü. Çavuşoğlu, Ajda Pekkan’ın İstanbul-Bahçeköy’deki 30 milyon liralık villasına taşınmış ve medyada çıkan haberlere göre Ajda Pekkan, sevgilisi yüzünden kardeşi Semiramis Pekkan’la karşı karşıya gelmiş ve ailesi Ajda Pekkan’ın aşkını onaylamamıştı. Ünlü yıldız, medyada yer alan haberlerin peşinden savcılığa başvurarak çıkan haberler nedeniyle kişiliğinin zedelendiğini ileri sürmüştü.

Medyada çıkan haberlerde, sevgilisiyle arasındaki yaş farkı nedeniyle rencide edildiğini açıklayan Ajda Pekkan, huzurunu bozan ve kendisini küçük düşüren  haberleri yapanların cezalandırılmasını taleb etmişti. Ünlü Şarkıcının bu  ihbarı sonrası, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

“Yuvamı Yıktın Davası”

Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu’nun aşkı 2011 yılında ortaya çıkmıştı.Bülent Çavuşoğlu KVK’da genel müdürlük yapan, cemiyet hayatında bir hayli tanınan Eyilik Ailesi’nin kızı Tuğçe Eyilik’le evli ve kariyerli bir yöneticiydi. Ajda Pekkan da o yıllarda müzik kariyerinin zirvesinde yaşıyordu.

Çiftin gizli ilişkisi, bir iş toplantısı sonrasında başlamıştı. Ajda Pekkan’ın gizliliği için büyük çaba harcadığı bu aşk nice badireler atlatmıştı. Tuğçe Eyilik’in Ajda Pekkan’a açtığı, o zamanlar sonuçlanmayan 250 bin lira değerindeki manevi tazminat davası,medyada ‘metres davası’ olarak lanse edilmişti ve Ajda Pekkan’ı yıpratma amacıyla kullanıldı. Sonunda Çavuşoğlu ile Eyilik boşanmıştı.

Tuğçe Eyilik ihanete uğradığını söyleyerek bu ihanetin peşini bırakmadı ve  yargıya taşıdı. Mahkeme Bülent Çavuşoğlu’nun ihanetine karar verdi ve boşanmayı zinaya bağladı.

Habertürk’e açıklayan Tuğçe Eyilik, “Hak yerini buldu. Eski eşimin Ajda Pekkan’la beni aldattığı mahkeme tarafından kabul edildi. Talep ettiğim nafaka ve tazminat onandı. Hak yerini buldu. Bu saatten sonra ölsem de gam yemem artık’’ dedi. Sosyetenin ünlü ismi Tuğçe Eyilik,, uzun süren aldatma davası boyunca yakın çevresinin kendisini bazen haklı bulmadığını, Ajda Pekkan ile eski eşi Bülent Çavuşoğlu’nun yasak ilişkilerini bildikleri ve kendisinin yanında olmadıklarını açık yüreklilikle anlattı.

Eyilik, mahkemenin kabul ettiği aldatma kararından sonra “Yaşadığım bu zorlu sürecin sonunda haklı olduğumu herkes gördü ve kadınlık onurumu kurtardım. Mahkemenin bu kararının, aldatılan diğer kadınların açtığı davalara örnek teşkil etmesini umuyorum’’ dedi.

Bülent Çavuşoğlu ile evliliğinden bir oğlu olan Tuğçe Eyilik, eski eşinden talep ettiği maddi manevi nafaka ve tazminatın da onaylanarak kendisine ödeneceğini açıkladı.

Ajda Pekkan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler