Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'den Cadılar Bayramı Tepkisi!

İlgili Postlar

Tolga Karel’den Cadılar Bayramı Tepkisi!

Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan oyuncu Tolga Karel üç yıl önce Amerika’ya yerleşip Tır şöförlüğü yapmaya başlamıştı. Yaşamını Amerika’da sürdüren Tolga Karel Türkiye’de yaşananları da yakından takip ediyor. Karel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İzmir depremi sonrası Cadılar Bayramı’nı kutlayanlara tepki gösterdi.

Tolga Karel kimdir?

 

Karel, “Ülke ülke olalı daha önce böyle kaypaklık, ahlaksızlık görmedi! Sözün bittiği yerdesin Türkiye” ifadelerini kullandı.

Karel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Bir ülke düşünün depremde enkaz altında çekilen acılar insan çığlıkları, diğer tarafda yapılan Cadılar günü partilerinde atılan çoşku çığlıkları üstelik bu bayram senin ülkenin bayramı bile değil. Ülke ülke olalı daha önce böyle kaypaklık ahlaksızlık görmedi. Sözün bittiği yerdesin Türkiye. Depremde ailesini ve yakınlarını kaybeden tüm acılı insanlarıma buradan Amerika’dan başsağlığı diliyorum. Acınızı hissediyorum.”

Tolga Karel’in paylaşımı Şeyma Subaşı’na gönderme olarak algılandı. Subaşı’nın bu paylaşıma yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı’nın Paylaşımlarına Tepki Yağdı

Şeyma Subaşı’dan Eleştirilere Yanıt Geldi

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler