Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar, "Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor!"

İlgili Postlar

Hülya Avşar, “Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor!”

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın Ayvalık’ta bulunan Çiçek Adasını aldığı haberleri gündeme gelmişti. Çiçek Adasının hissedarı Şerif Ali Hatırlı tarafından Hülya Avşar’ın ada aldığı yalanlamıştı. Şimdiler de ise 57 yaşındaki sunucu ve oyuncu Hülya Avşar, İzmir’de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Avşar, “İçim yanıyor ama biliriz ki ateş düştüğü yeri yakıyor İzmir’de” ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar Kimdir?

İçim Yanıyor Ama…

Hülya Avşar, İzmir’de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Avşar, “İçim yanıyor ama biliriz ki ateş düştüğü yeri yakıyor İzmir’de” ifadelerini kullandı. İzmir’de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde vefat edenlerin sayısı 91’e yükseldi. AFAD’dan yapılan açıklamada yaralananların sayısının ise 994 olduğu belirtildi. Sunucu ve oyuncu Hülya Avşar, İzmir depremi sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Haluk Levent Kimdir?

Hülya Avşar, “Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor!”

Sunucu ve oyuncu Hülya Avşar, İzmir depremi sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hülya Avşar,

hulya-avsar-mujde

“İçim yanıyor ama biliriz ki ateş düştüğü yeri yakıyor İzmir’de. Ağlarken güldüğümüz, dua ettiğimiz, rahmet, şifa dilediğimiz her bir can için mücadele eden herkese minnettar kalıp, sarılıp, öpmek istediğimiz şu günlerde yine hatırladım ki (!) unutup, tekrar hatırladığımız ve yine unutacağımız (!) en büyük mutluluk; sevdiklerimizin sağlığı, mutluluğu… Azıcık aşımız, ağrısız başımız.

Tekrar unutana kadar (!) bilmeliyiz ki; önce biz kendimizi sağlama almalıyız. Sağlığımızı, mutluluğumuzu kimsenin eline bırakmamalıyız. Şimdi bize sorsalar ki; ‘Bunları yaşamamak için nelerinizi feda edersiniz?’ Eminim verilecek cevap şu an içimizi acıtan ama itiraf edilemeyecek, elbet bir gün hesabı ödenecek ama yine ders almayacağımız cevaplardır. Unutmamak dileğiyle… Hülya Avşar…”

Ajda Pekkan Kimdir?

Magazin dünyasının ünlü isimleri, İzmir depremi sonrası arama kurtarma çalışmalarına destek olan AKUT’a bağış yapma çağrısında bulundu. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan sanatçılar, “AKUT yazıp, 2930’a gönder” mesajı yayınladı Ünlülerden bazıları Haluk levent, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Sinem Kobal, Burcu Güneş, Sıla Gençoğlu… gibi bir sürü ünlülerden destek çağrısı yaptı.

Sıla Gençoğlu Kimdir?

Burcu Güneş Kimdir?

Sinem Kobal Kimdir?

Seda Sayan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler