Ana SayfaÜnlülerSevda Demirel Kendine Kadın Koruma Neden Tuttu..

İlgili Postlar

Sevda Demirel Kendine Kadın Koruma Neden Tuttu..

2020’nin başında magazin dünyasına bomba gibi düşen bir aşkla gündeme gelen şarkıcı Sevda Demirel, kendine kadın koruma tuttuğu öğrenildi. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde gazetecilerin objektiflerine takılan ünlü şarkıcı, tuttuğu koruma için bakın neler söyledi. Detaylar Haberimizde..

Sevda Demirel Kendine Kadın Koruma Neden Tuttu..

Eskilerin ünlü mankeni, şimdilerde ise şarkıcı olan Sevda Demirel, geçtiğimiz gün bir avm’de alışveriş yaparken görüntülendi. Köpeği Şila’yı bir an olsun yanından ayırmayan ünlü popçu, özel olarak  tuttuğu koruması hakkında da ayak üstü magazincilerle konuştu.

Kendine Özel Koruma Tutmak Zorunda Kaldı..

Sevda Demirel, avm de mağazalara göz atarken kendisini an be an  gözünü kırpmadan takip eden kadının kendisine sorulması üzerine ise, “Kendisi korumam olur. Kendimi koruyabilirim fakat her zaman destek iyi olur diye düşündüm ve koruma tuttum. Sonuçta yalnız bir kadınım” şeklinde ifade etti..

Sevda Demirel kimdir?

Uzun bir zaman önve konuk olarak katıldığı bir programda oyuncu Hande Ataizi’yi tokatlayan şarkıcı Sevda Demirel, aynı konunun yıllar sonra tekrar açılmasından da çok muzdarip olduğunu belirtti.

İşte Şarkıcı Sevda Demirel Ve Kadın Koruması;

Şarkıcı Sevda Demirel Ve Kadın Koruması
Şarkıcı Sevda Demirel Ve Kadın Koruması

Doruk Doğrusöz’den Ayrılan Sevda Demirel’den Cinsellik Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler