Ana SayfaÜnlülerÜnlü İsimlerden Destek Çağrısı!

İlgili Postlar

Ünlü İsimlerden Destek Çağrısı!

Magazin dünyasının ünlü isimleri, İzmir depremi sonrası arama kurtarma çalışmalarına destek olan AKUT’a bağış yapma çağrısında bulundu. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan sanatçılar, “AKUT yazıp, 2930’a gönder” mesajı yayınladı.

“AKUT’a destek” Çağrısı!

Haluk Levent

Şarkıcı ve AHBAP Derneği’nin kurucu başkanı Haluk Levent, cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmir’e 1500 adet koli yardımında bulunduğunu ifade etti. Levent, “STK Afet Koordinasyon Platformu ile ortak hareket ediyoruz. AHBAP Derneği olarak deprem bölgesine 1500 koli yardımında bulunduk. Sizlerden de battaniye ve kuru gıda istiyoruz” dedi.

İzmir’de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde vefat edenlerin sayısı 91’e yükseldi. AFAD’dan yapılan açıklamada yaralananların sayısının ise 994 olduğu belirtildi. Şarkıcı ve AHBAP Derneği’nin kurucu başkanı Haluk Levent de İzmir için kolları sıvadı. Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla deprem bölgesine 1500 adet koli yardımında bulunduğunu açıkladı.

Haluk Levent Kimdir?

Ajda Pekkan

İzmir-Seferihisar’da meydana gelen 6.6’lık depremin ardından ünlü isimler, arama kurtarma çalışmalarında yer alan AKUT’u da unutmadı. K-9 köpeği Bob tarafından enkazda bulunan kedinin görüntülerini paylaştı. Ajda Pekkan “enkaz altında kediyi K-9 kurtarmış. Biz de AKUT yazıp 2930’a SMS göndererek bağışta bulunabiliriz.”

Ajda Pekkan Kimdir?

Seda Sayan

Seda Sayan, “AKUT derneği ve can dostlarımız; iyi ki varsınız. Size pek çok can borçluyuz. Hakkınızı helal edin. Siz de bir mesajla yardımda bulunabilirsiniz.”

Seda Sayan Kimdir?

Sıla Gençoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler