Ana SayfaDedikoduBomba Haber! Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Barıştımı?

İlgili Postlar

Bomba Haber! Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Barıştımı?

Yılın ilk aylarında birlikte olmaya başlayan model Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz,  evlenecekleri dedikoduların karşı ve düğün alışverişine başlamalarına rağmen mart ayında olaylı bir şekilde yollarını ayrılmışlardı. Şimdi ise ikilinin barıştıkları konuşuluyor. İşte Detaylar..

Doruk Doğrusöz’den Ayrılan Sevda Demirel’den Cinsellik Açıklaması!

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Barıştımı?

Posta’nın yapmış olduğu özel haberine göre; Doruk Doğrusöz ile Sevda Demirel, şimdilerde birlikteler. Bomba Haber! Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Barıştımı?

Sevda Demirel kimdir?

Sevda Demirel: “Doruk Her Şeyiyle Bir Erkek”

Magazin gazetecisi Bilal Özcan’a anlatan şarkıcı Sevda Demirel, sonlanan ilişkisi hakkında samimi açıklamalar yapmıştı: Doruk’a aşıktım. Birbirimize sarılıp çok güzel uyuyorduk. Doruk’u hiç çıplak görmedim, asla. Hiç merak da etmedim. Doruk her şeyiyle bir erkek. Ruhu, yaşamı, kokusu, horlaması.”

Doruk Doğrusöz Kimdir?

“Doruk Bana hiç vurmadı. Sadece çok sinirlendiği bir anda onu bileklerinden tutunca beni sırt üstü yere itti. Güçlü bir kadınım, gardımı alsaydım itemezdi, o an boşluğuma geldi. Başım ve belim yere çarptığı için büyük ağrılar yaşadım. Beni o hareketi öldürebilirdi. Korktum ve ilişkinin olamayacağını anladım. Fiziksel reaksiyonlar devreye girdiği için ilişki bitmeye mahkum. Öfke kontrolü olmadığı için bu şiddete dönebilirdi” demişti.”

Şarkıcı Sevda Demirel’in annesi ise şunları söyledi. Kızının ilk ilişkisini duyduğunda bayılan Anne Demrel; Kızım duygu durum bozukluğu yasıyor olmalı. En son ilişkisinden sonra bavulunu toplayıp her şeyini bırakıp gitti, kendini yalnızlığa itti, panik atak oldu. Şimdi bir travma daha geçirip üzülmesini istemem.”

“Bu ilişkiye cinsel bazdan değil, kızım böyle bir ilişkiye hazır olmadığı için karşıyım. Onun üzülüp yıpranmasını bir anne olarak istemem. Haberi okuyunca bayılmışım. Komşularım ambulans çağırmış, gözümü hastaneye açtım. Kızıma ‘bavulunu topla Almanya’ya geliyorsun’ dedim.”

Doruk Doğrusöz, 2018 yılı Bikini Fitness Şampiyonu ve milli sporcu Büşra Eyen ile birlikteydi ve aşk yaşıyordu. Evliliğe doğru giden ikili, ani bir biçimde yollarını ayırmışlardı.

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz’ün ilişki yaşadığını magazinden öğrendiğini itiraf eden Büşra Eyen, “Gayet iyiyim. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Ben de haberlerden öğrendim. Kendi hayatları. Ne yaşamak istiyorsa yaşasınlar” ifadeleriyle açıklamasını yapmıştı.

Milli sporcu Büşra Eyen, Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel daha önceden de tanışıyorlardı. İlişkileri hep eleştirilen Büşra ve Doruk’un ilişkilerinin en büyük destekçisi de arkadaşları Sevda Demirel’di.

Sevda Demirel: “Ben Doruk’a Aşık Oldum.”

Ünlü İkili bir gün el ele görüntülendikten sonra Sevda Demirel, Büşra Eyen’e sosyal medyadan mesaj atmış ve “Büşra selam canım ben Doruk’a aşık oldum. Kusura bakma sana da söylemek istedim.” demişti.

Evleneceklerini İlan Eden Sevda Demirel İle Doruk D

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler