Ana SayfaDedikoduİrem Derici, Seren Serengil Ve Bircan Bali Birbirine Girdi! Flaş İfşalar!

İlgili Postlar

İrem Derici, Seren Serengil Ve Bircan Bali Birbirine Girdi! Flaş İfşalar!

Beyaz TV’de ekranlarının magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın ünlü sunucuları  Seren Serengil ve Bircan Bali ile şarkıcı İrem Derici, birbirine girdi. Şarkıcı İrem Derici ise en sonunda Seren Serengil’i geçmişiyle bombaladı. Bomba Detaylar Haberimizde..

İrem Derici Karşı Cinsteki Kriterlerini Anlattı!

İrem Derici, Seren Serengil Ve Bircan Bali Birbirine Girdi! Flaş İfşalar!

Şarkıcı İrem Derici, Oğuzhan Uğur’un YouTube kanalındaki programı olan Pinç’e konuk oldu. Söylemezsem Olmaz magazin programı sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil’i çileden çıkaran açıklamalara imza atan ünlü popçuya tepkisiz kalmayan ünlü sunucular ellerinden geleni ardına koymadılar.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici: ” “Boş yapıyorlar…”

İrem Derici çarpıcı açıklamalarına şöyle başladı; “Boş yapıyorlar… Bunlar bir de alkolü bıraktığımın ertesi günü bir de… Yayında mastürbasyon diyemiyorlar. Kadınlardan biri ertesi gün istifa etti. Bana seks dedirtmiyorlar. Yasakmış filan…” 

Seren Serengil: “İrem Derici Sanatçı Filan Değil”

İrem Derici’nin şok ifadeleri üzerine Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil, çok sert ifadelerle konuya girdi;

“İrem Derici sanatçı filan değil. Son derece avam ve kalitesiz konuşma tarzı… Hiç aynaya bakmadığını düşünüyorum……..”

‘………..Sadece avam ve hakaret dolu söylemleriyle gündem yaratmaya çalışıyor. Arkadan sallamak çok kolay ya! Biraz terbiyeli olun. Ajdar’ın da şarkısı tutmuştu zamanında ne olacak?”

 

Bircan Bali: “”İrem Derici Bize Katnem Demiş”

Sunucu Bircan Bali ise şarkıcı İrem Derici’nin en kötü fotoğraflarından bir tanesini Beyaz TV ekranlarında olduğu tam o sırada şunları iletti;

“İrem Derici bize katnem demiş. Katnemin ne demek olduğunu söylüyorum. Katnem; huysuz, çirkin, hırçın, sıska, ağzı bozuk, agresif…” 

Seren Serengil ise ‘katnem’ lafını İrem Derici’ye geri iade etti.

Şarkıcı İrem Derici ise Söylemezsem Olmaz’da yapılan bu şok açıklamaların ardından Seren Serengil’i kendi sosyal medya sayfasından bomba ifşaladı. Ünlü popçu, kendisi için ‘sanatçı değil’ lafını eden Seren Serengil’i ise geçmişiyle bombaladı.

Derici paylaşımında “Ablacım bıktım senden. Git yaşıtlarınla oyna, beni bi’ sal artık. Bundan sonra adımı her andığında bir yavru kedi ölecek gibi düşün ve kapat o ağzını… “ dedi.

İrem Derici İfşa
İrem Derici İfşa

Ünlü şarkıcı İrem Derici sonrasında ise Seren Serengil’in geçmişine ait bazı paylaşımları yaparak takipçilerini şoke etti;

Seren Serengil’e ait eski magazin haberlerini Instagram’ın hikaye kısmından yayınlayan İrem Derici, ”Seni küçük şizo” mesajını ile paylaştı.

İrem Derici İfşa
İrem Derici İfşa
İrem Derici İfşa
İrem Derici İfşa

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler