Ana SayfaDedikoduİrem Derici Karşı Cinsteki Kriterlerini Anlattı!

İlgili Postlar

İrem Derici Karşı Cinsteki Kriterlerini Anlattı!

2 aydan daha  fazla bir süredir evinde karantinada olan ünlü şarkıcı İrem Derici, Nişantaşı’nda magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı. Ayak üstü magazincilerle sohbet eden ünlü şarkıcı karşı cinsteki hoşlandığı modeli anlatırken yaptığı espirilerle güldürdü. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

İrem Derici’nin Babası Hakkında Flaş İtirafı!

İrem Derici Karşı Cinsteki Kriterlerini Anlattı!

Yetenekli şarkıcı İrem Derici, 60 günlük karantinalı günlerinin ardından geçtiğimiz  Nişantaşı’n daki kuaförü çıkışı görüntülendi. Magazinsel olaylala da ilgili çarpıcı açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, karşı cinsteki tercihleri, özel hayatı ve Kenan İmirzalıoğlu hakkında şok açıklamalar yapan Hande Ataizi hakkında konuştu. İrem Derici Kriterlerini Anlattı!

İrem Derici kimdir?

İrem Derici: “Maskeli Olduğum İçin Kimse Beni Tanımıyor”

Yüzüne virüsden korunmak için maske takan ve tanınmakta güçlü çekilen ünlü şarkıcı; “Bu maske durumu benim işime geldi. Kuaföre yürüyene kadar 10 kişiyle fotoğraf çekilirdim. Şimdi kısa boylu bir kadın geçiyor diye kimse yüzüme bile bakmıyor. Siz bile zor tanıdınız” dedi.

“Benim Ne Yaptığımı Yapın, Ne Dediğimi Yapın”

Geçen haftalarda “Karantinada insanlara DM’den yürüyün” sözleriyle sosyal medyada gündem olan İrem Derici, konu hakkında; “Benim yaptığım her espriyi, her küfrü magazin başlığı yaparsanız bu iş ilerlemez. Dünün haberi olur, yeni bir şey olmaz. Uzmanlar gereken her şeyi söylüyor benim birazcık ortamı yumuşatmam lazım. O yüzden ‘DM’den yürüyün’ dedim. Bana karantinaya falan gerek yok. Sabah-akşam yürüyorlar zaten….

………..Ben trol olarak yaşayan bir kadınım. Benim ne yaptığımı yapın, ne dediğimi yapın. Beni kimse örnek almasın. Ben şarkı söyleyen bir kadınım bana neden örnek olma misyonu yüklüyorsunuz? ‘İrem hanım çocuklarımız sizi örnek alıyor’ diyenler oluyor. Almasın abi! Ben sadece şarkı söyleyen bir kadınım” diyerek tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

“Kaslı Ve Döşü Kıllı Esmer Erkekleri Beğeniyorum”

Ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin “Kenan İmirzalıoğlu’nu yetenekli bulmuyorum. Sokaktan çevirdiğiniz bir adam daha iyi oynar” ifadeleri kendisine hatırlatılan İrem Derici, şöyle dedi:  “Öylemiymiş, çevirelim bakalım sokaktan birini Kenan gibi rol yapabilecek mi? Benim tercihimi soruyorsanız; kaslı ve döşü kıllı esmer erkekleri beğeniyorum. Şaka bir yana ikisi de işlerini mükemmel yapan ve sarsılmayacak markalar olmuşlar. Ben ikisine de bayılıyorum. Buna yorum yapmak ne bana düşer ne Hande Hanıma düşer.”

“Kiramı Ödeyemezsem Annemin Evine Yerleşirim”

Tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgını sebebiyle işleri iptal olan şarkıcı Demet Akalın’ın maddi yönde sıkıntı çekmesiyle ilgili de ne düşündüğü merak edilen İrem Derici, “Bir tane şarkı satın alıyorsun, aranje, klip, PR derken 250 bin lira yapıyor. Gelir kadar giderde var. Ben açlık sınırı olarak bakıyorum. Kiramı ödeyemezsem annemin evine yerleşirim. Orada bir odam var. Onun haricinde kimseyi yargılamak ve eleştirmek bana düşmez. Herkesin farklı gelir ve gider hesabı var” dedi.

İrem Derivi diğer yandan tam da röportaj sırasında yanına gelerek para isteyen bir vatandaşı da geri çevirmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler