Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'nin Babası Hakkında Flaş İtirafı!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Babası Hakkında Flaş İtirafı!

Ünlüsü ünsüzü evlere hapsolduğumuz, kendi içimizde muhakemeler yaptığımız bu dönemde magazin dünyasının hareketliliği devam ediyor. Kendi evinde karantinada olan şarkıcı İrem Derici’nin babası Hulusi Derici hakkındaki itirafı ile şaşkınlık yarattı. İrem Derici’nin Babası Hakkında Flaş İtirafının açıklaması Haberimizde..

İrem Derici Yeni Şarkısının Klibini Evde Çekti

İrem Derici’nin Babası Hakkında Flaş İtirafı!

Pop müziğin sevilen ismi ünlü şarkıcı İrem Derici, zamanında şarkıcı olmak istediğinde babası Hulusi Derici’den destek görmediğini anlatarak dert yandı. İrem Derici’nin Babası Hakkında Flaş İtirafı!

İrem Derici kimdir?

İrem Derici: “Beni Zorla Metin Yazarı Yaptı”

Şarkılarıyla sevenlerini kimi zaman coşturan kimi zaman da duygusal anlar yaşatan güzel şarkıcı İrem Derici, her daim dobra ve samimi açıklamalarıyla gönülleri feth etmeye devam ediyor. Babası hakkında konuşan İrem Derici şu ifadeleri kullandı;

“Şarkı yarışmasına katıldığımda vazgeçmeyeceğimi anladı, yardım etti. Reklamcı olan babamın projesi olarak devam ettiğim için aklımın bile almayacağı bir yere geldim. Son 2 yıldır sallantılı bir dönemdeyim. Çünkü şarkılarımı kendim seçiyorum. Babam ‘Direksiyonu bana bırak, eski şaşaalı günlerine dönelim’ diyor. Ama 33 yaşına girdim, bıraksınlar beni artık.” dedi.

Seda Akgül İle İrem Derici Arasındaki Mastürbasyon Polemiği Büyüyor!.. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler