Ana SayfaÜnlülerErsin Korkut'a Arkadaşlarından Anlamlı Süpriz!

İlgili Postlar

Ersin Korkut’a Arkadaşlarından Anlamlı Süpriz!

Survivor 2020’ye damgasını vuran Ersin Korkut’un sakatlanması nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalması hem yarışmacı arkadaşlarını hemde sevenlerini üzdü. Acun Ilıcalı, hayatında ilk kez bir yarışmacının yarışmaya veda etmesine bu kadar üzüldüğünü dile getirdi. Ayrıca köpeği Mess’e olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü oyuncu Ersin Korkut’un o Dominik deyken köpeğinin ölüm haberi gelmişti. Ancak Acun Ilıcalı bir türlü bunu Ersin’e açıklayamamıştı. Ersin Korkut’a arkadaşlarından anlamlı süpriz. Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı.

Ersin Korkut Kimdir?

Ersin Korkut’a Arkadaşlarından Süpriz Geldi!

Ersin Korkut, yarışmaya veda ettikten sonra köpeği Mess’in ölüm haberini aldı ve büyük üzüntüye boğuldu. Ünlü oyuncunun yarışmaya katılmadan önce instagram hesabındaki takipçisi sayısı 100 binlerde idi. Survivor’un dün akşamki bölümünde Acun Ilıcalı, Ersin’in sosyal medya hesabında büyük bir patlama yaşandığını dile getirdi. Ersin Korkut’un şu anda takipçi sayısı bir milyonu geçmiş durumda.

ACUN ILICALI CANLI YAYINDA MESS’E BENZEYEN KÖPEK ALINDIĞINI AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı, instagram hesabından yaptığı canlı yayında Mess’e benzeyen bir köpeğin Ersin’in arkadaşları tarafından alındığını açıkladı. Ersin’in arkadaşları onun daha fazla üzülmesine gönülleri razı olmadı. Canlı yayına köpeği çıkaran Ilıcalı, “Ersin’e göstermedik ilk başta şok olmasın diye. Önden anlattık ona sonra tepki göstermedi. Ama Ersin’e arkadaşları Mess’e benzeyen bir köpek almış” dedi. Altı aylık olan köpek Mess’in tıpa tıp aynı olması görenleri çok şaşırttı.

Acun Ilıcalı’dan Ersin Korkut Hakkında Açıklamalar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler