Ana SayfaDizilerThe Taste Türkiye 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Misafirlik Bitti Yarış Başlıyor!

İlgili Postlar

The Taste Türkiye 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Misafirlik Bitti Yarış Başlıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni yemek yarışması programı The Tashe Türkiye ilk dört bölümüyle ekranlara geldi. Ünlü şefler; Şemsa Denizel, Ali Ranal ve Rafet İnce takımlarını oluşturdular. Bundan sonraki bölümlerde takımlar kıyasıya yarışacak ve her hafta bir yarışmacı programa veda edecek. The Taste Türkiye 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Misafirlik Bitti Yarış Başlıyor. “The Taste Türkiye” Pazartesi 20.00’de Fox Tv’de 5. yeni bölümü ile ekranlarda olacak.

Ali Ronay Kimdir?

Misafirlik Bitti Yarış Başlıyor!

Yayınlandığı tüm ülkelerde izleyicileri ekran başına kilitleyen ve benzerlerinden farklı bir yemek yarışması olan “The Taste” Fox TV’de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Programda seçmeler yapıldı juri üyeleri takımlarını oluşturdu. Sıra elemelere geldi. 5. yeni bölümüyle pazartesi günü ekranlara gelecek olan programın yeni bölümünden itibaren dokunulmazlık oyunları başlayacak ve her hafta bir yarışmacı elenecek.

İşte The Tashe Türkiye 5. bölüm fragmanı…

Mutfaktaki yeteneklerine güvenen amatör veya profesyonel tüm aşçılara açık olan yarışmada yarışmacılar, jüri üyelerine kendilerini kanıtlamak için bütün hünerlerini gösterdiler. Jüri üyeleri yemeklerini ve sunumlarını beğendikleri yarışmacıları kendi takımlarına alarak takımlarını oluşturdular. Jüri üyelerinin yönlendirmeleri ile 5. bölümden itibaren takımlar yemeklerini verilen sürelerde yetiştirecekler ve dokunulmazlık için yarışacaklar.

Dörder kişiden oluşturulan takımlar şeflerinin önderliğinde yemeklerini yapacak. 12 yarışmacıdan her hafta bir yarışmacı programa veda edecek. Heyecan dolu bu mücadelede birbirinden ilginç lezzetler izleyiciyle buluşurken sadece bir kişi yarışmayı kazanarak büyük ödülün sahibi olacak.

Yurt dışında da benzerleri olan yarışma programında dünyaca ünlü şeflerin önderliğinde yarışmacılar büyük ödülü kazanabilmek için ve kariyer edinebilmek için tüm hünerlerini gösterecekler. 12. haftanın sonunda büyük ödül sahibini bulacak. The Tashe Türkiye pazartesi günleri Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Şemsa Denizel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler