Ana SayfaKimdirŞemsa Denizel Kimdir?

İlgili Postlar

Şemsa Denizel Kimdir?

“The Taste” yarışmasının jürisi Şemsa Denizsel kimdir? Şemsa Denizsel kaç yaşında? Şemsa Denizsel aslen nereli? Şemsa Denizsel hangi burç ? Şemsa Denizsel hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi, sizin için bu yazımızda yazdık.

Şemsa Denizsel Kaç Yaşında? Şemsa Denizsel Aslen Nereli? Şemsa Denizsel Hangi Burç?

Şemsa Denizsel 1 Ocak 1967 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Şemsa Denizsel, Oğlak burcudur.

Şemsa Denizsel Kimdir?

Şemsa Denizsel üniversiteye kadar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarından beri hayali aşçılık olan Şemsa Denizsel’in ailesi bu isteğine karşı çıkınca, üniversite eğitimi için Londra’ya gitmiş ve orada “Halka İlişkiler Bölümü”nden mevzun olmuştur.  Londra’da okurken çeşitli restoranlarda mutfak ekibinin yardımcısı olarak çalışmaya başlamıştır.

1992 senesinde İstanbul’a dönen Şemsa Denizsel, “Vizyon Dekorasyon” derisinde yazar olarak çalışmaya başlamış, ancak yeteneğinin yazmaya değil fotoğraflara olduğunu fark ettiğinde kariyerine “Life Style” fotoğraf stilisti olarak devam etmiştir.  Arından “Boğaziçi Üniversitesi Mevzular Derneği”nde işletmeci olarak çalışan Şemsa Denizsel, 2000 senesinde Kantin’i açmıştır.

Yeni İstanbul Mutfağı konsepti ile misafirlerine farklı tatlar sunan Şemsa Denizsel, kısa sürede bu alandaki başarısını kanıtlamış ve İstanbul’un sevilen aşçılarından biri olmuştur. Ardından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan seminerlerde  sağlıklı besinler hakkında konferanslar veren Şemsa Denizsel, Avalık’ta yörenin lezzetlerini misafirlerine sunacağı yeni bir restoran için ilk adımı atmıştır. Başarılı aşçı Şemsa Denizsel yakında Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan “The Taste” yarışmasının jüri üyesi olarak da ekran karşısına geçecektir.

Şemsa Denizsel TV Projeleri

  • 2019 – The Taste
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler