Ana SayfaKimdirJabbar kimdir?

İlgili Postlar

Jabbar kimdir?

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile seslendirdiği Haz şarkısı ile gündemde olan Jabbar kimdir? Jabbar’ın gerçek ismi nedir? Neden kendine Jabbar diyor? Jabbar hakkında elde edilen bilgiler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Jabbar kimdir? Jabbar aslen nerelidir? Jabbar kaç yaşında? Jabbar hangi burç?

1 Ocak 1984 doğumlu Jabbar İstanbul’da doğmuştur. 35 yaşında olan Jabbar, oğlak burcudur.

Jabbar kimdir? Jabbar’ın gerçek ismi ne?

Jabbar, yaşamının büyük bir bölümünü turistik belde Marmaris’te yaşayarak geçirmiş ünlü bir müzisyendir. Müzik hayatının önemli bir yerinde yer sahibi. Müzik dünyasına ilk adımını attığı sıralarda, Jabbar ismini kullanmaya başlamıştır. Gerçek ismi Mücahit Turan’dır. Ancak, herkes onu Jabbar olarak tanıyor.

Jabbar, bu ismi müzik hayatının başlarında kurduğu grubun ismi olarak belirlemişti. Ancak, ilerleyen zamanlarda arkadaşları başka işlere devam etme kararı alıp da gruptan ayrılınca Jabbar ismi ünlü müzisyene kaldı. Jabbar, müzik dünyasının iddialı isimlerinden biri.

Jabbar ile röportaj! Jabbar’ın Raf Şarkısı Kime Yazıldı?

Jabbar, geçtiğimiz aylarda Raf isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Hayatında büyük önem taşıyan bu şarkı ile inanılmaz bir çıkış yakaladı. Jabbar, Raf’ı tanıtırken şu sözleri kullanıyor: “Bir araya gelmiş iki farklı duygunun ürünü diyebilirim. Şarkının ilk bölümünde mutsuzluk, umutsuzluk ve karamsarlık hâkimken şarkının ikinci bölümünde biraz daha umuda dönüyor ve finalde “Ne olursa olsun, güneş doğacak, güzel şeyler olacaktır, sen sadece çıkış yolunu bul” diyor…

“İnsana pozitif bakmayı gösteren bir iyileşme süreci diyebiliriz Raf’ın kendisine… Ayrıca Mesut Yılmaz, namı diğer Deeperise’la bir araya gelip bir şeyler üretmemize neden olduğu için Raf benim için çok değerli… Biz müzikle uğraşan insanların çoğu ilgi ya da ödül beklediğimiz için değil de o şarkıyı en iyi hale getirmek için uğraşırız. Aslında finalde ortaya çıkan içimize sinen iyi bir şey üretmek… Emimin Mesut kardeşimin de böyle düşünüyordur, ikimizin de en değer verdiği şey bu çünkü. Raf’tan hemen sonra çalışmalara başladık. Arayı uzatmak istemedik ki şarkı üretme sürecinde zaman darlığına düşmeyelim. Becerdiğimize inanıyorum, şarkı henüz çok sıcak çok taze… Move On şarkımız yurt dışında ilk yüze girdi, güzel haberler bunlar haliyle de gurur duyuyorum tabii. ‘Geçmiş Değişmez’in zaten yerel bağlantısı hoşumuza gidiyor, sosyal medya dâhil olmak üzere insanların reaksiyonu çok güzel…”

Jabbar Albümleri

Jabbar albüm listesi aşağıdaki gibidir;

  • Yineleme

Jabbar Şarkıları

  • Deeperise feat Jabbar – Geçmiş Değişmez
  • Deeperise feat. Jabbar – Haydi Söyle
  • Deeperise feat. Jabbar – Raf
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler