Ana SayfaDedikoduTatlıtuğ Çifti Bebek İçin Geri Sayıma Başladı

İlgili Postlar

Tatlıtuğ Çifti Bebek İçin Geri Sayıma Başladı

Birkaç ay önce anne baba olacakları öğrenilen Kıvaşnç Tatlıyuğ ve Başak Dizer’i tatlı bir heyecan sardı. Tatlıtuğ çifti bebek için geri sayıma başladı. İşte detaylar;

Başak Dizer’den Hamile Pozu

Malum, Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı haberi geçtiğimiz kasım ayında Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Beş aylık hamile olan eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, önceki gün ilk kez büyüyen karnıyla paylaşım yaparak takipçilerini sevindirdi.

Nurten Tatlıtuğ’un Torun Sevinci

Başak Dizer’in mutlu haberi doğrulamasının ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ dün magazin programına telefonla bağlandı. Ailenin yeni üyesini heyecanla beklediklerini dile getiren Nurten Tatlıtuğ şu açıklamayı yaptı;

“Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’In bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.”

Başak Dizer kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Taşındı

Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Başak Dizer’in hamile olması nedeniyle, çekimleri Kars’ta gerçekleşen ‘Aşıklar Bayramı’ filmi biter bitmez Bodrum’a gitti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle İstanbul’a dönmek istemeyen 38 yaşındaki oyuncu, üç aylık hamile olan eşiyle birlikte uzun bir süre orada kalacak.

Kenan İmirzalığlu: Kıvanç Çok Heyecanlı

Şimdilerde projesi olmayan Tatlıtuğ, 44 yaşındaki stil danışmanı eşiyle Bodrum’da yürüyüşler yaparak, Dizer’e hamilelik döneminde destek olacak ve balık ve deniz tutkusunu kış mevsiminde Bodrum’da sürdürecek.

Tatlıtuğ Çifti Bebek İçin Geri Sayıma Başladı

İlk bebeğine hamile olan Dizer, karnı burnunda yeni pozunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Erkek bebek bekleyen Dizer’in paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı.

Bebek Tatlıtuğ nisan ayında dünyaya gelecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler