Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalığlu: Kıvanç Çok Heyecanlı

İlgili Postlar

Kenan İmirzalığlu: Kıvanç Çok Heyecanlı

Bir süredir baba olma heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ’nun yüreği yüreğine sığmadığı öğrenildi. Çocuğunu kucağına almak için gün sayan Tatlıtuğ’un heyecanını Kenan İmirzalıoğlu açıkladı. Kenan İmirzalıoğlu “Kıvanç çok heyecanlı” diyerek yakın arkadaşının heyecanını paylaştı. İşte o açıklamalar;

Başak Dizer 3 Aylık Hamile

2016 yılında Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde, yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle ünlü oyuncu ile dünya evine giren Başak Dizer’in hamile olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada hızla yayınlan bu haberi Başak Dizer sonunda doğrulandı.

Başak Dizer’in hamile olduğu yönünde çıkan haberler bir süredir magazin gündeminde ilk sıradaydı. Daha önce de hamile olduğu haberleri ile gündeme gelen Başak Dizer’den bu kez herkesi sevindiren bir açıklama geldi.

Başak Dizer ‘den Hamilelik Açıklaması

Başak Dizer, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına gönderdiği mesajla iddiaları doğruladı. Ünlü stilist,”Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz” dedi.

Başak Dizer’den Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Nurten Tatlıtuğ’un Torun Sevinci

Başak Dizer’in mutlu haberi doğrulamasının ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ dün magazin programına telefonla bağlandı. Ailenin yeni üyesini heyecanla beklediklerini dile getiren Nurten Tatlıtuğ şu açıklamayı yaptı;

“Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’In bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.”

Başak Dizer kimdir?

Kenan İmirzalığlu: Kıvanç Çok Heyecanlı

Kamil Sönmez’le karıştırdım

“Kim Milyoner Olmak İster”de sanatçı Arif Şentürk’ün yıllar önce vefat ettiğini söyleyerek gaf yapan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Oyuncu, konuyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: “Dün aradım konuştum kendisiyle, Allah uzun ömürler versin. Tatsız bir gaf oldu. Sanırım rahmetli Kamil Sönmez’le karıştırdım. İki sanatçımızı da TRT’den hatırlarım. Küçükken türkülerini dinlerdik. Karıştırdığım için öyle bir bilgi kirliliği oldu ama kendisine ulaştım, özür diledim. Sağ olsun olgunlukla, anlayışla karşıladı.”

 

Geçtiğimiz günlerde eşi Sinem Kobal’ın ikinci bebeklerine hamile olduğunu açıklayan Kenan İmirzalıoğlu, ilk kez babalık heyecanı yaşayan arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki sorulara şöyle yanıt verdi: “Konuştuk tabii ki, o da çok heyecanlı. Dünyanın en güzel bireyi geliyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler