Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Aşkı Belgelendi

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Aşkı Belgelendi

Geçtiğimiz aylarda birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen tüm söylentilere rağmen iddiaları yalanlamıştı. Birkaç ay gözlerden uzak kalmayı başaran Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı belgelendi. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya’ dan Umut Evirgen Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde ünlü işletmeci Umut Evirgen’ in yeni sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya’yla gözlerden uzak rahat zaman geçirmek için büyük bir jest yaptığı hatta Umut Evirgen’in aşkı uğruna mekan kapattığı haberi yayımlanmıştı. Sarıkaya o haberler üzerine “Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia… Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım.” açıklamasını yapmıştı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

“Bu Gecelik Bizden Görüntü Alma”

İş adamı Umut Evirgen cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşanarak haklarında dün gece bomba bir açıklama geldi. Yakışıklı işletmeci, ‘teve 2 Magazin Masası’ çalışanına Serenay Sarıkaya ile beraber olduğunu itiraf etti. Gazetecinin görüntü çekmemesini rica eden işletmeci, “Benim mekanım dışında istediğin yerde görüntü al ama bu gecelik bizden görüntü alma” dedi.

Magazin muhabirinin “O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?” şeklinde yönelttiği soruya ise “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” şeklinde bomba bir cevap verdi

Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i Sildi

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Aşkı Belgelendi

Bir süredir film çekimleri nedeniyle Adana’da olan Sarıkaya geçtiğimiz günlerde küçük bir tatil için İstanbul’a geldi. Gelir gelmez de erkek arkadaşının yanına uğrayan ünlü oyuncu fena yakalandı. Rumelihisarı’nda bir balıkçıda yemek yiyen Sarıkaya çıkışta muhabirlerle karşılaştı. Özel hayat sorularından itinayla kaçınırken projesi hakkında gelen soruları yanıtlayan oyuncu  “Her şey çok güzel gidiyor. Adana’yı çok sevdim, çok alıştım” dedi. Ardından aracına binerek ordan uzaklaştı ancak birkaç saat sonra Umut Evirgen’in arabasında yakalandı. Böylece çiftin birlikte olduğu belgelenmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler