Ana SayfaDizilerSüslü Korkuluk Dizisinde Çağatay Ulusoy'un Partneri Belli Oldu!

İlgili Postlar

Süslü Korkuluk Dizisinde Çağatay Ulusoy’un Partneri Belli Oldu!

Tv 8 ekranında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördü. Dizinin tanıtımının yayınlanmasının ardından Çağatay Ulusoy’un dizideki kadın partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri belli oldu. Detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy’un Partneri Belli Oldu!

Uzun süredir sadece dijital projelerde yer almayı tercih eden başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, şimdilerde Tv 8’de yayınlanmaya hazırlanan Süslü Korkuluk dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünu oynayacağı dizi ile ilgili gelişmeler hayranları tarafından merak ediliyor. Dizide Çağatay Ulusoy’un kadın partneri belli oldu.

ALİNA BOZ DİZİ İLE ANLAŞTI!

Alina Boz kimdir?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk’taki partnerinin kim olacağı büyük merak konusu olmuştu. Süslü Korkuluk dizisi için iki oyuncuyla görüşüldüğü öğrenildi. Çağatay Ulusoy, yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturacağı Süslü Korkuluk dizisinde bir tasarımcıyı canladıracak.

Salı günü teaser çekimi yapılan dizide Ulusoy’un partneri için Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan ile görüşüldüğü öğrenildi. Alina Boz, son olarak başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı Maraşlı dizisinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Alina Boz dizi ile anlaştı ve Çağatay Ulusoy’un partneri olarak dizide oynamayı kabul etti.

Alina Boz dizinin kadın başrol oyuncusu olduğu açıklandıktan sonra, Burak Deniz bir tweet attı. Yakışıklı oyuncu Alina Boz ile çalışmanın çok keyifli olduğunu paylaştı. Anlaşma sağlanır sağlanmaz dizinin ilk tanıtımı çekildi. Bu arada diziye daha önce Çukur ve Meryem dizilerinde rol alan genç oyuncu Beste Kanar da Süslü Korkuluk dizisine dahil oldu.

Geçtiğimiz günlerde, Çağatay Ulusoy’un baş rolünde yer aldığı OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisiyle ilgili önemli bir gelişme yaşanmıştı. Kemal Hamamcıoğlu’nun kaleme aldığı ve hazırlıkları bir süredir devam eden Yalı Çapkını projesi, Çağatay Ulusoy tarafından ret edilmişti.

Ardından ünlü oyuncunun, OGM yazı grubunun kaleme aldığı ve Tv 8 ekranlarında yayınlanacak ”Süslü Korkuluk” isimli başka bir projeyle anlaştığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, yılbaşı özel programında dizinin ilk tanıtımını yayınladı. Henüz çekim aşamasında olan dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

Süslü Korkuluk Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Çağatay Ulusoy’un Partneri Kim Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler