Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da kim elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da kim elendi?

Geniş bir izleyici kitlesine sahip, reytinglerle zirve de olan en çok izlenen yarışma programı “Survivor”, her bölümde ayrı heyecan yaşatıyor. İzleyiciler tarafından tüm oyunlar dikkatle takip ediliyor. Peki bu hafta Survivor oyunun da dokunulmazlığı kim kazandı? potaya kimler kaldı? hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Adaya Hangi Takımdan Yarışmacı Veda Edecek?

Gün geçtikçe Survivor’ da oyunların zorluk derecesi artıyor. Açlığın getirdiği bitkinlik, oyuncuların hırslarını daha da arttırıyor. Survivor’da  ünlüler ve gönüllüler takımı arasında nefis bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Takımından 2 kişi eleme adayı oldu. Finale kısa bir zaman kalan Survivor’da dokunulmazlık oyunları oldukça önem kazanıyor. Sert mücadelelere sahne olan,  haftanın birinci dokunulmazlık oyununun  kazananı,  gönüllüler takımı olmuştu. Survivor’da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise nefes kesen mücadele ile yarıştılar.  9-9 olan oyun da ipler iyice gerildi. Nefes kesen son mücadele sonunda Gönüllüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununun sahibi oldular. Böylece Survivor’dan bu hafta elenecek olan yarışmacılar ünlüler takımından olacağı kesinleşmiş oldu.

Acun’dan Survivor İtirafı: Az Kalsın Basın Açıklaması Yapacaktım

Ada’ da Hırslar arttı! Ünlüler takımı Ada Konseyinde…

Ünlüler takımı tarafından cumartesi akşamı yapılan oylama sonucunda çıkan ilk isim güçlü yarışmacı, Sahra Işık oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanarak bir hafta daha Survivor adasında kalmayı garantileyen Elif Şadoğlu da ikinci isim oldu. Elif Şadoğlu’nun belirlediği isim ise Adem Kılıççı oldu. Survivor’da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan takım ise gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı, ada konseyine gitmek zorunda kaldı. Ünlüler takımının üçüncü eleme adayı ise, Mustafa Kemal oldu. Sahra, Adem ve Mustafa Kemal eleme potasında olan yarışmacılar.

Ada’ dan elenen isim Sahra Işık oldu.

Sahra Işık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler